Tarlaya bina yapmışlar demek ki!

Kırklareli’nde her 5 kişiden 3’nün şikâyetçi olduğu alt yapı çalışmalarında İstasyon Mahallesi’nin yüzü gülecek mi? Uzun zamandan beri İstasyon Mahallesi 3. Gül Sokak üzerinde hiçbir çalışma yapmayan Kırklareli Belediyesi vatandaşların tepkisine neden oldu

Kırklareli’nin bir türlü değişmeyen problemlerinin başında gelen alt yapı sorununda yavaş yavaş basamak çıkılmaya başlandı. Sürekli gündeme getirdiğimiz ve ana yollardan mahalle aralarına kadar olan kısımlarda olan eksiklikler, mağduriyetler sonucu giderilmeye başlandı. Tüm bu çalışmaları takdir ederek izleyen İstasyon Mahallesi sakinleri ise, yeni aldıkları dairelerinin yolu olmadığını dile getirerek yetkililere isyan etti.
Asfaltlama da gerekiyor
İstasyon Mahallesi 3. Gül Sokak üzerinde yapılan binaların yolu olmaması ve bölgenin adeta tarla gibi olan görüntüsü vatandaşları çileden çıkardı. Başka hiçbir yerde böylesine bir sorun olmadığını dile getiren mahalleli; “Burası, ne zaman yapılacak acaba? Bu yollar, kışa doğru denildi yapılacak diye fakat hala bir çalışma göremiyoruz. Yağmur yağmasın, kar yağmasın ki çukurlar oluşmasın diye dua ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde vatandaşın biri arabasını çamura batırdı. Bu nasıl bir akla hizmettir ki, burası mahalle ve araba batıyor. Bunu Kırklareli değil tüm Türkiye gördü ve neredeyse alay konusu olduk. 20 metrekarelik bir alanı bile yapamayarak böylesine bir duruma düşürüyorsak biz daha ne diyebiliriz ki?” diyerek sitem ettiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol