“Tarım ve İnsan” konulu Fotoğraf Sergisi açıldı

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, 25 Nisan 2017 Salı günü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 8. incisi gerçekleştirilen “Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf sergisinin açılışına katıldı. 

İmam Hatip Lisesi Bahçesindeki Sergi Açılışına; Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ümit Ortan, Kurum Amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Hayırlı olması dilekleriyle gerçekleştirilen sergi açılışının ardından Vali Civelek, davetlilerle birlikte Tarım ve İnsan konusunun işlendiği fotoğraf sergisini gezerek yarışmayla ilgili olarak İl Müdürü Ümit ORTAN’dan bilgiler aldı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen Tarım ve İnsan konulu fotoğraf yarışmasında ‘tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, üretici, köylü ve köy yaşamı’na dair her türlü faaliyeti konu alan fotoğraflar yer alıyor.(Kırklareli Valiliği)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol