Tarım Festivali’nde muhteşem final

46. Babaeski Tarım Festivali’nin son gecesinde ünlü sanatçı Gülben Ergen muhteşem bir performansa imza attı. 

Gülben Ergen Babaeski konserine gelmeden hastalanmış hastane tedavi görmüş ve 2 gün serum almıştı. Konserin iptal olabileceği söylentilerine rağmen Babaeskili hayranlarıyla buluşan sanatçı, şarkılarıyla mest etti.
Sesiyle milyonların kalbini fetheden Gülben Ergen, önceki akşam 46. Babaeski Tarım Festivali”nde sahne aldı. İzdiham yaşanan gecede Trakyalı hayranlarıyla hasret gideren Gülben Ergen, konserinde giydiği kıyafetlerle de göz doldurdu.
Geçen yıl da Babaeski’de konser veren Gülben Ergen’e hayranları “Biz Seni Ömürlük Sevdik” pankartı açmışlardı. Hayranlarının bu jestini unutmayan Gülben Ergen, sahnede iki saatten fazla kalarak sevenleriyle hasret giderdi.
Taşkın Sabah ve orkestrasının eşlik ettiği sahnesinde dinleyicilerine yenilenmiş repertuarı ile muhteşem bir gece yaşatan Gülben Ergen performansıyla olduğu kadar güzelliği ile de kendinden söz ettirdi.
Sagaza Madrid imzalı kostümüyle göz dolduran Gülben Ergen “Babaeski ‘de yeniden sahneye çıkmak çok keyifli. Özel gecelerde sık sık şarkı söylüyorum. Halkla iç içe olduğum için, halk konserleri bana daha çok zevk veriyor" dedi.
46. Babaeski Tarım Festivali işte bu muhteşem final ile kapanmış oldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol