“Tarihin tekerrürü yakındır”

Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Malazgirt Zaferi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 26 Ağustos 1071 Malazgirt Meydan Muharebesi ve Zaferi’nin yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Vali Bilgin mesajında Malazgirt Zaferi’nin, hem Türk tarihi, hem de dünya tarihi bakımından, siyasal ve askeri sonuçları itibariyle, tarihte kazandığımız en önemli zaferlerden birisi olduğuna işaret etti. Malazgirt Zaferi ile milletimize Anadolu'nun kapılarının açıldığını ve Türklerin ebedi vatanı olması için en büyük adımın atıldığını kaydeden Bilgin, “Anadolu, tarihin her döneminde uygarlıkların, kültürlerin beşiği, Malazgirt Zaferimizin ardından bin yıla yakın süredir de Türklüğün, gücün, aklın ve inancın merkezi olmuştur. Bizlere düşen görev, al bayrağımızın dalgalandığı, atalarımızdan bize emanet kalan bu kutsal mirası gelecek kuşaklara şan ve şerefle aktarmaktır.
Tarihin tekerrürü yakındır
Türkiye düşmanı küresel sömürgeciler bilmelidir ki; aziz milletimiz istikbaline, istiklaline, vatanına, dirlik ve düzenine, birlik ve beraberliğine kasteden iç ve dış düşmanlarını dün olduğu gibi bu günde kahredecek güçtedir. Tarihten ders almayan bu gafiller ordusu için tarihin tekerrürü yakındır.
Türk milletinin birliği, dirliği, istiklali, istikbali ve vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimizi, gazilerimizi, Sultan Alparslan'dan Fatih'e ve Atatürk'e uzanan devlet geleneğimizi koruyup yücelten atalarımızı rahmet ve şükranla anar, Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 947. Yıldönümünü kutlar, aziz milletimizin birlik ve dirlik içinde ebediyete kadar hür ve bağımsız yaşamasını dilerim” dedi.
Aziz milletimiz, bugün de aynı şuur ve kararlılıkla
vatanına sahip çıkmakta…
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’da bir mesaj yayımlayarak 26 Ağustos 1071 Malazgirt Meydan Muharebesi ve Zaferi’nin yıldönümünü kutladı. Milletvekili Selahattin Minsolmaz mesajında şu ifadelere yer verdi;“Aziz milletimiz, bugün de aynı şuur ve kararlılıkla vatanına sahip çıkmakta, daha parlak bir geleceğe ulaşmak için ilerleyişini sürdürmektedir.
Malazgirt Zaferi'nin 947. yıl dönümünde büyük komutan Sultan Alparslan'ı ve aziz şehitleri rahmet ve minnetle yad ediyorum.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol