Tarihi randevu yarın!

Temsilcimiz Kırklarelispor yarın tarihi bir randevuya çıkacak. Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş karşılaşmasında Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir’i ağırlayacak olan yeşil beyazlılar mücadele sonunda tarihinde ilk kez çeyrek finale
kalmayı hedefliyor. Tüm biletlerin satıldığı maçta temsilcimiz
yaklaşık 4.000 taraftarının desteğini arkasında hissedecek. Kırklarelispor-Medipol Başakşehir mücadelesi saat 14:00’te
başlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk mücadelesinde konuk olduğu Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak avantaj yakalayan Kırklarelispor yarın kendi evinde rövanş karşılaşmasına çıkacak. Kırklarelispor-Medipol Başakşehir karşılaşması saat 14:00’te başlayacak. Tüm biletlerin satıldığı maçta temsilcimiz yaklaşık 4.000 taraftarının desteğini alacak. Mücadeleyi Koray Gençerler yönetecek. Koray Gençerler’in yardımcılıklarını ise Volkan Ahmet Narinç ve Mehmet Kısal yapacak.
Temsilcimiz yaklaşık 4.000
taraftarının desteğini hissedecek
Temsilcimiz Kırklarelispor, Ziraat Türkiye Kupası serüvenine 3. Turla başladı. Kelkit Belediyespor’u kendi evinde 1-0 ile geçen yeşil beyazlılar 4. Tura yükseldi. Bu turda Süper Lig ekibi Ankaragücü’nü ağırlayan Kırklarelispor rakibini tek golle kupanın dışında bıraktı. Bu galibiyet ile adını 5. Tura yazdıran temsilcimiz bir başka Süper Lig temsilcisi Gaziantep FK ile eşleşti. İlk maçta rakibini 2-1’lik skorla geçen Kırklarelispor, rövanş karşılaşmasında sahadan 3-2 mağlup ayrılmasına karşın son 16’ya yükseldi.
14 Ocak Salı Günü Son 16 Turu ilk karşılaşmasında Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir ile kozlarını paylaşan yeşil beyazlılar 90+6’da Deniz Ataç’ın kaydettiği golle sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı ve yarın oynanacak olan rövanş karşılaşması öncesi avantaj yakaladı. Temsilcimize turu geçmek için 0-0’lık beraberlik ve her türlü galibiyet yetiyor. Koray Gençerler’in düdük çalacağı mücadele saat 14:00’te başlayacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol