Tarihi gün 24 EKİM!

Uzun süredir Arap saçına dönen ve herkesin
merakla beklediği Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda çalışmaların sona ermesine sayılı günler kaldığını söyleyen Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, taraftara kavuşacakları tarihin 24 Ekim olduğunu söyledi. Can, böyle bir söz aldıklarını, Pazarspor maçını Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda oynama ihtimallerinin olduğunu söyledi.

3 yıldır devam eden ve bir türlü bitirilemeyen Kırklareli Atatürk Stadyumu'ndaki bakım, onarım ve yineleme çalışmalarıyla ilgili olarak müjdeli haber Kırklarelispor Başkanı Volkan Can'dan geldi. Can, 24 Ekim'de oynayacakları Pazarspor maçı ile taraftara kavuşmayı planladıklarını, böyle bir söz aldıklarını belirtti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Can şunları söyledi; "Bizim için tarihi bir gün olabilir. Çünkü yıllardır özlemle beklediğimiz, hayalini kurduğumuz stadımıza kavuşmamak için gün sayıyoruz. İnşallah bize söyledikleri tarihte tamamlanır ve biz taraftarımıza kendi evimizde Hoşgeldiniz deriz."
"Maç kaybetmiyorduk"
"Kırklareli Atatürk Stadyumu, rakiplerimiz için tam bir kabustu. Bizler bu sahada puan kaybı yaşamayan bir takımdık. Galibiyet sayımız çok fazlaydı. İnşallah yeniden eski günlerimize döneceğiz ve rakiplerimizin bir kez daha korkulu rüyası olacağız."

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. 39-yeşil-beyaz.... 11 Ekim 2015 Pazar 13:30:23

    Bu tarih doğru değil..tartan pistin 30 gün...yama yapılan çimlerin de 35 güne ihtiyacı varmış....Ankara dan gelen bakanlık görevlisi KASIM sonu demiş...İlk maç % 99 ihtimalle...29-kasım-2015..KIRKLARELİSPOR-ORDUSPOR...

  2. şenol devrim YAZIKLAR OLSUN.! 13 Ekim 2015 Salı 17:55:35

    Kırklareli sahasının bırakın yenilenmesini tadilat ve onarımını 3 sezondur bitiremiyen ve kimin sorumluluğu varsa bu insanları lanetliyorum bu insanlar Kırklarelinin hainleridir semt sahası büyüklüğündeki sahayı her yıl yeniden hakediş düzenliyerek fark para alabilmek için kasıtlı uzatan bu zihniyete dur diyebilecek bir vatan evladı dahi yokmudur acaba.