Taraftar “Söyle bize hoca takım neden oynamıyor”

Temsilcimiz Kırklarelispor 18 Şubat Pazar günü saat 13:30’da Kahramanmaraşspor’u konuk etti. Kırklarelispor dakika 62’de yediği gol ile rakibi Kahramanmaraşspor’a 1-0 mağlup oldu. Yeşil Beyazlı ekip 8. sırada ve 35 puan ile kalırken Kahramanmaraşspor puanını 23 puana çıkararak düşme potasından azda olsa kurtuldu. Mücadeleyi Ferhan Kestanlıoğlu, Emir Eray Eyisoy, Emir Kılıçarslan yönetti.

Temsilcimiz Kırklarelispor 18 Şubat Pazar günü Kırklareli Atatürk Stadyumunda Kahramanmaraşspor’u konuk etti. Kırklarelispor açısından son derece önem arz eden müsabakada Kahramanmaraş 1-0’lık skor ile Yeşil Beyazlı ekibi mağlup etti. Maçın bitimine kısa bir süre kaldığından oyundan alınan Ahmet Baykal’ın iyi oyamadığını söylen taraftar bu sefer yönetimden tepki gördü.
Taraftar mı, yoksa yönetim mi?
Gerçekleşen mücadelede taraftara yönetimden gelen tepkiye karşı taraftar yönetime kütsümü sorularına cevap veren Kırklarelispor sevdalıları “Mücadelenin bitmesine kısa bir süre kala
Forvet’imiz Ahmet Baykal oyundan alındı. Biz taraftar olarak onun bu mücadelede iyi bir performans sergilemediğini bağırarak söyledik. Sonrasında yönetimden bir arkadaş bize destek olacağına bize tepki gösterdi. Bu yönetim nasıl bir yönetim. Biz zaten mücadelelerimizde bir an olsun takımızı yalnız bırakmıyoruz. Şimdi herkes seçimini yapsın. Biz taraftarlar mı yoksa yönetim mi” dediler.
Kahramanmaraş 78 dakika 10 kişi mücadele etti
Taraftar mücadelenin 78 dakikasında Kahramanmaraşspor’un 10 kişi mücadele eder kazandığını söyledi. Takınım neden oynamadığını soran taraftar “Bu günkü mücadelede rakibiz tam 78 dakika 10 kişi oynadı. Neden biz elimize gelen fırsatları kaçırıyoruz bunu hiç anlamıyoruz. Hani derler ya dışarıda aslan gibi karısının yanına gidince kedi gibi o şekilde bizde deplasmanda aslan gibiyiz ama lakin evimizde en rahat puan alacağımız yerde kediye dönüyoruz. Biliyoruz takımımıza hiçbir destek yok. Ama yönetim kendi arasında oturup konuşup bu takımı nasıl ilk yarıda lige başladığımız gibi bir havaya sokarız onu düşünsünler. Bizim tepkimiz Başkanımız Volkan Can’a değil başkanımız her zaman takım için en iyisini ve en gelirsiz takımı 2. liglerde bu sıralarda tutmayı başarıyor. Bizler yönetimi başkanımız gibi olmaya davet ediyoruz” dediler.
“Neden herkes mücadele etmiyor”
Mücadelede herkesin takımı için savaşmadığını beliren taraftar “Bizler görüyoruz ki takımızda sadece belirli kişiler savaş yapıyor. Sadece o 5-6 kişi olacak iş değil. Sadece adam gibi adam kalecimiz panterimiz takımı için, araması için, forması için savaşıyor. Bizler panterimiz çok seviyoruz” şeklinde ifade ettiler.
Taraftardan takdir edilecek hareket
Kırklarelispor taraftarı diğer takım taraftarların yaptığı kötü tezahürat yerine 78 dakika 10 kişi mücadele ederek 3 puanı aldığı için Kahramanmaraşspor’u güzel tezahürat ile takdir etti.
Teknik Adam Bulgurlu “Üzüntüye kapılmayacağız”
Kırklarelispor Teknik Direktörü Vehbi Haluk Bulgurlu üzüntüye kapılamayacağını belirti. Bulgurlu “Üzüntüye kapılmayacağız eğer kapılırsak daha da gerileriz. Bu mağlubiyetimizi Şanlı Urfa mücadelesinde telafi edeceğiz”
“Taraftarımızdan özür diliyoruz”
“Kırklarelispor taraftarına önce teşekkür ediyorum. Her ne olursa olsun takımımızı yalnız bırakmıyorlar bu gün de olduğu gibi. Fakat bu evimizdeki mücadelemizde Kırklarelispor taraftarından takımımız adına özür diliyorum” dedi.
Stadyum: Kırklareli Atatürk Stadyumu
Hakemler: Ferhan Kestanlıoğlu, Emir Eray Eyisoy, Emir Kılıçarslan
Kırklarelispor: Alişan, Davut, Koray, Soner, Ahmet (Dk.65 Tekin), Hakkı, Ersoy (Dk. 38 Yusuf), Mehmet, Osman, Oğuzhan, Caner (Dk. 63 Cihan)
Kahramanmaraşspor: Mesut, Yusuf (Dk. 40 Ramiz), Serbay, Ramazan, Cemal, Devrim (Dk. 90+1 Hakan), Mert, Emin, Yakup (Dk. 84 İbrahim), Ethem, Eser
Sarı kart: Dk. 34 Caner, Dk. 44 Soner, 90+4 Hakkı (Kırklarelispor)
Kırmızı kart: Dk. 16 Mert (Kahramanmaraşspor)
Gol: Dk. 62 Ramiz (Kahramanmaraşspor)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol