Taraftar “Sorumlular nerede?”

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor 28 Ocak 2018 Pazar günü saat 13:30’da Hacettepe Spor’u konuk etti. Temsilcimiz Kırklarelispor için son derece önem arz eden mücadelenin galibi 0-1’lık skor ile Hacettepe oldu. Hakemlerin haksızlık yaptığını belirten taraftarlar maç sonu isyan etti.

28 Ocak 2018 Pazar günü saat 13:30’da Kırklareli Atatürk Stadyumunda Yeşil Beyazlı Ekip Hacettepe Spor’u konuk etti. Oynan mücadeleyi Gökçen Öztürk, Ali Can Alp, Ahmet Ulu yönetti. Temsilcimiz için son derece önemli olan mücadelede Kırklarelispor rakibi Hacettepe Spor’a 0-1 mağlup oldu. Mücadelenin başından sonuna kadar hatta maç sonunda da desteğini esirgemeyen Kırklarelispor taraftarı takıma teşekkür ederken hakemlere de isyan etti.
Taraftar isyanda
Hakemler nedeni ile isyanda olduklarını belirten taraftarlar “Bugünkü oynan mücadelede hakemleri kınıyoruz. Gerekmediği yerlerde takımımızı çok kötü duruma düşürdü. Son dakikaya kadar takımımız çok iyi mücadele etti. Fakat hakemler yüzünden bazı talihsizlikler yaşadık. Artık sorumlular bu hakem facialarına el atsın. Geçtiğimiz sene de takımız hakemler yüzünden düşme potasından zor kurtuldu. Kırklarelispor taraftarı olarak artık TFF’den bu hakem facialarına bir el atıp düzeltmesini istiyoruz”
Mücadele de hakemlerin yanı sıra karşı takımın teknik direktörü polisimize hareket yaptı. Böyle bir günde spor severlerin gözünün önde yapması çok kötü bir şey. Ama bizim polisimiz yine sakin bir şekilde uyardı. Bizim polisimize uzatılan eller kırılsın”
“Her ne olursa olsun takımımızın arkasındayız”
“Bizim için önemli olan müsabakada Kırklarelisporumuzun elinden gelenin fazlasını yaptığını gördük. 1-0 mağlup olduk ama biz taraftar ve Kırklareli olarak takımımızın her zaman arkasındayız” dediler.
Başkan Can “Teşekkürler Kırklarelispor taraftarı”
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can mücadele sonunda taraftara teşekkür etti. Başkan Can “Kırklarelispor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Bizi, takımımızı hiç yalnız bırakmıyorlar. Deplasman olsun evimizde olsun her zaman desteğini bizden esirgemediler. Tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.
Teknik Adam Bulgurlu “Üzüntüye kapılmayacağız”
Kırklarelispor Teknik Direktörü Vehbi Haluk Bulgurlu üzüntüye kapılmamamız gerektiğini belirti. Bulgurlu “Üzüntüye kapılmayacağız, eğer kapılırsak daha da gerileriz. Bu mağlubiyetimizi Pendikspor mücadelesinde telafi edeceğiz”
“Taraftarımızdan özür diliyoruz”
“Kırklarelispor taraftarına önce teşekkür ediyorum. Her ne olursa olsun takımımızı yalnız bırakmıyorlar bugün de olduğu gibi. Fakat bu evimizdeki mücadelemizde Kırklarelispor taraftarından takımımız adına özür diliyorum”
“Ne zamana kadar böyle TFF”
“Biz bugün anlımızın akı ile bu mücadeleyi sergiledik. Fakat hakemlerimiz maçımızı ve puanımız katletti. Ofsayt olmadığı yerde ofsayt verdiler. Sadece onla kalmadılar sonunda oyuncularımızı çileden çıkardılar. Sorumlular nerede ?” dedi.
Maçtan notlar
Stadyum: Kırklareli Atatürk Stadyumu
Hakemler: Gökçen Öztürk, Ali Can Alp, Ahmet Ulu
Teknik Direktör: Vehbi Haluk Bulgurlu
Kırklarelispor: Alişan Şeker, Davut Babur, Saffet Gurur Yazar, Osman Torun, Müslüm Aydoğan, Soner Birinci, Mehmet Menderes Önkuzu, Yusuf Akyel, Oğuzhan Erdoğan, Caner Koca, Ahmet Baykal.
Yedekler: Meriç Bayram, Koray Şanlı, Ersoy Dinçer, Enis Çeliksu, Tekin Adar, Ümit Can Tokçu, Cihan Yeşilırmak
Teknik Direktör: Mustafa Kaplan
Hacettepe Spor: Yasin Davuş, Berat Aydoğdu, Rahmi Can Karadaş, Alaaddin Okumuş, Aytaç Öden, Berat Ayberk Özdemir, Soner Dikmen, Kadir Arı, Mahmut Bilir, Hüseyin Çolak, Mehmet Tuğrul Başkan
Yedekler: Burak Çapkınoğlu, Ömer Alper Tatlısu, Orhan Evci, Arda Kızıldağ, Serdarcan Eralp, Çayan Poshoroğlu, Noyan Öz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol