Taraftar Gruplarından Kombine Seferberliği

Türkiye Futbol Federasyonu 2.Lig Beyaz Grupta İlimizi temsil etmeye hazırlanan Kırklarelispor, bir yandan da maddi sıkıntılarla mücadele ediyor. Sponsoru bulunmayan yeşil-beyazlı ekip maddi olarak herhangi bir düzenli gelir
kaynağı olmadan 2.ligde savaş veriyor. Bunun için taraftaların yoğun olarak bulunduğu sosyal medya hesaplarında seferberlik başlatılırken, taraftarlar aldıkları kombineleri sosyal medyadan paylaşarak diğer taraftarlara örnek oldu.

Temsilcimiz Kırklarelispor ligin başlamasına sayılı süre kala çalışmalarına hız verdi.
Kırklarelispor, yeni sezon için iddialı bir kadro oluşturmak amacıyla çalışırken, destek azlığına rağmen elinden geleni yapmaya çalışan Başkan Volkan Can ve yönetim kadrosunu güçlü bir şekilde kurmanın gayreti içerisinde.
Şimdiye kadar 8 yeni oyuncuyla anlaşma imzalayan yeşil-beyazlı ekip 5 oyuncusuyla da kontrat yeniledi.
Taraftarlar destek konusunda sınıfta kaldı
Bu uğraşların içerisindeyken maddi imkansızlıklarla da boğuşan Kulüp ve Başkan Volkan Can, her fırsatta kendilerine şehrin önemli isimlerinden destek gelmediğini kaydediyor. Hal böyle olunca Kırklarelispor’a tek sahip çıkacak kişiler ise taraftarlar durumunda. Ancak ne yazık ki taraftarlar da destek konusunda sınıfta kaldı. Satılan kombinelerin azlığı Başkan Volkan Can’a “Bu takım hangi şehrin takımı?” sorusunu sordurdu.
Şehir dışında yaşayan
taraftarlardan destek
Bu durum dolayısıyla taraftar gruplarınca sosyal medya üzerinden kombine bilet alınması için kampanya başlatıldı. Kampanyaya Kırklareli’nde yaşamayan Kırklarelililerden destek geldi. Başka şehirde yaşayan taraftarlar maça gelemeyecek olsalar dahi, kombineyi alarak takımlarına destek verdiklerini belirtiler.
Bu durumun Kırklareli’nde yaşayan taraftarlara örnek olması beklenirken, tüm taraftar grupları herkesi kombine almaya davet etti.
“Gerçek taraftar nerde olursa olsun desteğini esirgemez”
Şehir dışından bilet alan taraftarlar hakkına ise sosyal medya şu yorumları yaptı; “Gerçek taraftar nerde olursa olsun desteğini esirgemez. Ben bir Kırklareliliyim, her maçına gidemeyecek olsam bile, benim de çorbada bir tutam tuzum olsun diyerek çağrımıza duyarlı davranıp kampanyamıza destek olmuştur. Onur Yaldız kardeşimize teşekkür eder bileti kendisine İstanbul’da en kısa sürede teslim edilecektir. Kendisine iyi seyirler dileriz.”
Kadroda bulunan oyuncular
Teknik Direktör: Bilgin Erdem
Kaleciler: İbrahim Demir, Berkan İpek, Meriç Bayram, Harun Bayrakçı
Stoperler: İbrahim Sürgülü, Müslüm Aydoğan
Bekler: Caner Bulut, Bahadır Çiloğlu, Davut Babur
Orta saha: Ümit Can Tokçu, Emre Keleşoğlu, Yüksel Şişman, Muhammed Uğur Kalço, İlter Ayyıldız, Deniz Ataç, Mert Sinan Pekesen, Burak Sürmeli, Emre Balkı, Yasin Türk
Santrafor: Görkem Bitin, Furkan Çarkçı
Kırklarelispor’un
Beyaz Grup’taki rakipleri
Afjet Afyonspor, Amed Sportif Faaliyetler, Bak Spor, Gümüşhanespor, Hacettepe, Hekimoğlu Trabzon, İnegölspor, Konya Anadolu Selçukspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pendikspor, Samsunspor, Sancaktepe Belediyespor, Sarıyer, Şanlıurfaspor, Tarsus İdman Yurdu, Yeni Çorumspor, Zonguldak Kömürspor
Kırmızı Grup’ta
mücadele edecek ekipler
Ankara Demirspor, Bandırmaspor Baltok, Bayburt Grup Özel İdare, Birevim Elazığspor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Ergene Velimeşespor, Etimesgut Belediyespor, Eyüpspor, Kahramanmaraşspor, Kardemir Karabükspor, Kastamonuspor 1966, Kırşehir Belediyespor, Niğde Anadolu, Sakaryaspor, Sivas Belediyespor, Tuzlaspor, Utaş Uşakspor, Van Büyükşehir Belediyespor
Sezon 1 Eylül’de başlayacak
Temsilcimiz Kırklarelispor’un mücadele edeceği Beyaz Grup’ta futbol heyecanı 1 Eylül 2019 Pazar günü başlayacak. 34 haftalık maraton 25 Nisan 2020’de sona erecek. Fikstür ise önümüzdeki günlerde belirlenecek. Kırklarelispor’un ilk rakibi İnegölspor olacak.2 takım tarihlerinde 10 kez karşı karşıya gelirken bu maçlardan 3’ünü temsilcimiz kazandı. 3 maç da İnegölspor’un galibiyetiyle sonuçlanırken, 4 maç berabere bitti.
Kırklarelispor’un 2018-2019
Sezonu
istatistikleri
Temsilcimiz, Kırmızı Grup’ta 2018-2019 Sezonu’nu 45 puanla 8. sırada noktaladı. Kırklarelispor, ligde aldığı 12 galibiyetin 7’sini kendi evinde, 5’ini ise deplasmanda elde etti. Temsilcimiz, 12 galibiyetin yanı sıra ligde 9 beraberlik ve 13 yenilgi aldı. Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda 27 puan toplayan yeşil beyazlılar, dış sahada ise 18 puan elde etti. Ağları 46 kez sarsan yeşil beyazlılar, kalesinde ise 40 gol gördü. Kırklarelispor’da Ahmethan Köse attığı 14 golle takımın en golcü oyuncusu olurken onu 12 golle Mert Sinan Pekesen, 9 golle İlter Ayyıldız, 3 golle Emre Balkı, 2’şer golle Nuh Aşkın ve Müslüm Aydoğan, 1’er golle ise Yusuf Çelik, Emre Keleşoğlu ve Caner Koca takip etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol