Tapu ve Kadastro 174 yaşında

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Tapu ve Kadastro Müdürlüğü 174. kuruluş yıldönümünü kutluyor. Bu kapsamda Kırklareli Tapu ve Kadastro Müdürlüğü teknolojiyle pararlel olarak vatandaşa en uygun ve kolay hizmeti sunmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 
174. Kuruluş yıldönümüne binaen yapılan basın açıklamasında; "İki asra yakın bir zamandan bu yana mülkiyetin teminatı olan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğümüz, merkez ve taşra teşkilatımızda 24 Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğümüz, 973 Tapu Müdürlüğümüz, 81 Kadastro Müdürlüğümüz ile ülkemizin tüm il ve ilçelerinde yılda 10 milyona yakın işlem hacmi ve yaklaşık 30 milyon vatandaşımıza hizmet sunan ve bugün 174. kuruluş yıldönümünü kutlayan köklü bir kurumdur.
Taşınmazlara ilişkin mülkiyet bilgilerini devlet güvencesi altında muhafaza etme, güncelleme, taşınmazlara yönelik politikalar belirleme ve yönetme konularında lider kurum olma vizyonumuzla vatandaşlarımıza 174. yılımızda da en kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyoruz" dendi.  

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol