Tam Kapanma Döneminde denetimler hız kesmeden devam ediyor

Kırklareli Valiliği, tam kapanma döneminde yoğunlaştırılmış dinamik denetimlerin ve vefalı hizmetlerin aralıksız devam ettiğini duyurarak bilgilendirmede bulundu. Sokağa çıkma kısıtlaması süresince vatandaşların alışveriş, temizlik vb. ihtiyaçlarının Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından
karşılandığını, denetimlerin karadan ve havadan hız kesmeden devam ettiğini belirten Kırklareli Valiliği, “Salgın yayılımını kontrol altına almak için uygulanacak olan ‘Tam Kapanma Dönemi’nde; Yoğunlaştırılmış Dinamik Denetimler Valimiz Sayın Osman Bilgin'in yönetim ve koordinesinde karadan il, ilçe merkezleri ve şehir giriş çıkışlarında bulunan uygulama noktalarında görevlilerimiz, kolluk kuvvetlerimizce ve havadan da il genelinde tam gün drone insansız hava araçlarıyla aralıksız devam ediyor.” ifadelerine yer verildi.

Tam kapanma döneminde yoğunlaştırılmış dinamik denetimler ve vefalı hizmetler hız kesmeden sürüyor. Bu çerçevede karadan ve havadan kontroller yapılırken vatandaşların alışveriş, temizlik vb. ihtiyaçları Vefa Sosyal Destek Gruplarınca karşılanıyor. Kırklareli Valiliği’nden konuyla ilgili olarak yapılan detaylı bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi: “Pandeminin başından beri Valimiz Sayın Osman Bilgin’in yönetim ve koordinasyonunda il genelinde aralıksız devam eden Vefa Sosyal Destek Hizmetleri, Salgının yayılması ve önlenmesi için uygulanan Denetim ve Kontroller ile Sokaktaki can dostlarımıza yönelik besleme faaliyetleri İçişleri Bakanlığımız tarafından uygulamaya konulan 17 günlük Tam Kapanma Döneminde de aralıksız devam ediyor. Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında salgının yayılımını kontrol altına almak amacıyla uygulamaya geçilen Tam Kapanma Döneminde 17 gün boyunca tam gün uygulanacak sokağa kısıtlaması süresince vatandaşların alışveriş, temizlik vb. ihtiyaçları Vefa Sosyal Destek Gruplarımız tarafından karşılanmaya devam ediyor. Salgın yayılımını kontrol altına almak için uygulanacak olan "Tam Kapanma Dönemi’ nde; Yoğunlaştırılmış Dinamik Denetimler Valimiz Sayın Osman Bilgin' in yönetim ve koordinesinde karadan İl, İlçe Merkezleri ve şehir giriş çıkışlarında bulunan uygulama noktalarında görevlilerimiz, kolluk kuvvetlerimizce ve havadan da il genelinde tam gün Drone İnsansız Hava Araçları ile aralıksız devam ediyor. Tam Kapanma Döneminde 17 gün boyunca uygulanacak Yoğunlaştırılmış Dinamik ve Tematik Denetimlerimiz 7/24 esasına göre ilimiz genelinde, işyerlerine ve hayatın her alanında Valimiz Sayın Osman Bilgin'in koordinesi ve yönetiminde Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belediye Başkanlarımız ve il müdürlerimizin öncülüğünde, kamu kurum ve kuruluşlarımızın eşgüdümü ile gerçekleştiriliyor. Sokağa çıkma kısıtlaması süresi boyunca dışarıda bulunan kişiler tek tek durdurularak sokağa çıkma kısıtlamasından herhangi bir muafiyetinin bulunup bulunmadığı, kişinin bulunduğu yerin/zamanın, muafiyetin nedeni, zamanı ve güzergahı ile uyumlulukları kontrol ediliyor. Ayrıca Tam Kapanma Döneminde saat 10.00 17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek olan işyerlerinde covid19 tedbirlerine yönelik kontroller ile kapanış saatlerine uyumluluklarının kontrol edildiği Tematik Denetimlerde aralıksız devam ediyor. Tam Kapanma Döneminde 17 gün boyunca devam edecek tam gün sokağa çıkma kısıtlamasında ilimiz genelinde sokaktaki can dostlarımızın sağlık ve yiyecek ihtiyaçları Valiliğimiz koordinesinde, Hayvan Besleme Gruplarınca karşılanıyor. Pandeminin başından beri görevlerini büyük bir özveri ve fedakarlıkla yerine tüm kurumlara, çalışanlarına ve bu hizmetlere gönüllü olarak katkı veren vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. (S.Ünver)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol