Tam Kapanma Döneminde Havadan ve Karadan Yoğunlaştırılmış Dinamik Denetimler hayatın her alanında 7/24 aralıksız devam ediyor

İçişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan "Tam Kapanma Döneminde” 17 gün boyunca uygulanacak Yoğunlaştırılmış Dinamik Denetimler 7/24 esasına göre ilimiz genelinde başta şehir giriş çıkışlarındaki uygulama noktaları olmak üzere, işyerlerine ve hayatın her alanında  Valilik koordinesi ve yönetiminde Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belediye Başkanları ve il müdürleri öncülüğünde, kamu kurum ve kuruluşların eşgüdümü ile gerçekleştiriliyor.

Salgın yayılımını kontrol altına almak için uygulanacak olan "Tam Kapanma Dönemi “nde; Yoğunlaştırılmış Dinamik Denetimler Valimiz Sayın Osman BİLGİN' in yönetim ve koordinesinde karadan İl, İlçe Merkezleri ve şehir giriş çıkışlarında bulunan uygulama noktalarında görevlilerimiz, kolluk kuvvetlerimizce ve havadan da il genelinde tam gün Drone İnsansız Hava Araçları ile aralıksız devam ediyor.
Havadan ve Karadan devam eden Yoğunlaştırılmış Dinamik Denetimlerde 17 gün boyunca uygulanacak tam gün Sokağa çıkma kısıtlaması süresi boyunca dışarıda bulunan kişiler tek tek durdurularak sokağa çıkma kısıtlamasından herhangi bir muafiyetinin bulunup bulunmadığı, kişinin bulunduğu yerin/zamanın, muafiyetin nedeni, zamanı ve güzergahı ile uyumlulukları kontrol ediliyor. Ayrıca Tam Kapanma Döneminde saat 10.00 17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek olan işyerlerinde covid19 tedbirlerine yönelik kontroller ile kapanış saatlerine uyumluluklarının kontrol edildiği Tematik Denetimlerde aralıksız devam ediyor.
Salgın yayılımını kontrol altına almak için denetimlerimiz hayatın her alanında aralıksız devam ediyor.
Sizler de 112, 155, 156 numaraları ve Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinden İHBARDA BULUN özelliği ile kural ihlallerini bildirin, salgının kontrol altına alınmasına destek olun. (Kırklareli Valiliği)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol