TÜRSAB’tan KTSO’ya “hayırlı olsun” ziyareti

TÜRSAB Trakya Bölge Temsil Kurulu, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ı ziyaret eden, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Trakya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Egemen Aydın, Başkan Yardımcısı Altan Çetinkaya, Genel Sekreter Erdinç Nişikli ile Uzman Melike Gürbüz “Hayırlı olsun” temennisinde bulundular.
Ziyarette; Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri; Hüsnü Güngör Akarca, Murat Acar, Recep Bars ile Aytaç Yüce’de yer aldı.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Trakya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Egemen Aydın, Başkan Yardımcısı Altan Çetinkaya, Genel Sekreter Erdinç Nişikli ile Uzman Melike Gürbüz’e ziyaretlerinden ve güzel temennilerinden dolayı teşekkür etti.
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Trakya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Egemen Aydın gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür ederek, her türlü çalışmada birlikte hareket edebileceklerini ifade etti. (E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol