TÜRKAV, Kamu-Sen’e bağlı sendikaların temsilcilerini yemekte ağırladı

Kırklareli’nde Kamu-Sen’e bağlı sendikaların temsilci ve başkanları ile yemekte bir araya gelen Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Kırklareli Şube Başkanı Can Demirel, “Bugün burada bir kez daha görüldü ki Kırklareli’nde Türk Milliyetçileri birlik ve beraberlik içerisinde yollarına devam ediyorlar” dedi. 

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Kırklareli Şube Başkanlığı tarafından ilimizdeki Kamu-Sen’e bağlı sendikaların temsilcilerine yönelik yemekli bir program düzenlendi.
Uzun yıllar sonra samimi bir ortamda gerçekleşen yemekli programda birlik ve beraberlik mesajları verildi. Programa telefonla bağlanan TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz’da birlik beraberlik mesajları verdi; “Birliğimiz daim olsun. Allah güç kuvvetinizi artırsın. İyi ki varsınız” dedi.
Programda söz alan TÜRKAV Kırklareli Şube Başkanı Can Demirel, “Uzun yıllar sonra böylesi samimi bir atmosferde gerçekleşen yemek programımıza iştirakinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün burada bir kez daha görüldü ki Kırklareli’nde Türk Milliyetçileri birlik ve beraberlik içerisinde yollarına devam ediyorlar” diye konuştu.
Düzenlenen yemeğe TÜRKAV Kırklareli Şube Başkanı Can Demirel ve Şube Başkan Yardımcıları Fatih Kutlu, İlker Özkan, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Büro-Sen Kırklareli Şube Başkanı Ercüment Yılmaz, Türk Eğitim-Sen Kırklareli Şube Başkanı Enver Erden, Türk Sağlık-Sen Kırklareli Şube Başkanı Yüksel Kahyaoğlu, Türk Haber-Sen Kırklareli Temsilcisi Volkan Barış Gökçe, Türk Kültür Sanat-Sen Kırklareli Temsilcisi Necati Karacan, Türk Diyanet Vakıf-Sen Kırklareli Şube Başkanı Ömer Duman, Türk İmar-Sen Kırklareli Temsilcisi Serkan Akçay, Türk Tarım Orman-Sen Kırklareli Temsilcisi Şerif Türkyılmaz katıldı.
(E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol