TREPAŞ yöneticileri ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor

Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ) Tahakkuk Tahsilat, Edirne ve Kırklareli Müşteri Hizmetleri Müdürü S.Burak Savaş, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ziya Çetintaş’ı ziyaret etti.

Savaş, beraberinde TREPAŞ Kırklareli Müşteri Hizmetleri Merkezi Sorumlusu Volkan Çekinmez ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Kırklareli TSO Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Başkan Yardımcısı Gürkan Oras ve Meclis Başkanı Erdoğan Semerci ile bir süre görüştü.
S.Burak Savaş ziyarette yaptığı açıklamada, Trakya’nın en uzak noktalarını dahi sık sık ziyaret ettiklerini, her an sahada, kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütleri ile yakın ilişkiler içinde olduklarını belirtti.
Savaş, şöyle konuştu: “TREPAŞ olarak müşteri memnuniyeti ve hizmet amacıyla gereken ne varsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Trakya halkına hizmet etmek son derece keyifli, ancak bir o kadar da sorumluluk gerektirdiğinin farkındayız. Bu bağlamda çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.”
Ziyarette ayrıca, Serbest Tüketiciler için hazırlanan güncel satış kampanyaları, yenilenen Müşteri Hizmetleri Merkezleri, modern Çağrı Merkezi Hizmetleri ve Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (TEDAŞ) 2017’de yürürlüğe giren yeni borç yapılandırması ile ilgili detaylı bilgiler de yetkililerle paylaşıldı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme sonucunda, TREPAŞ ve Kırklareli TSO’nun bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de yakın koordinasyon ve uyum içerisinde çalışmalara devam edileceği ile TREPAŞ tarafından oda üyelerine mümkün olan en iyi ve kaliteli hizmetin sunulmaya devam edileceği bildirildi. (TREPAŞ)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol