TREPAŞ borçları ödemeye çağırdı

Trakya Elektrik Parakende Satış A.Ş. borcu olan müşterileri borçlarını ödemeye çağırdı. Borcu olan abonelerin elektriklerinin hafta sonu dahil olmak üzere kesilebileceği belirtildi.

Trakya Elektrik Parakende Satış A.Ş. (TREPAŞ),elektrik borcunu ödemeyen tüketicilerin Tüketici Hizmetleri Yönetmeliği gereğince Dağıtım Şirketi tarafından hafta sonu dâhil elektrik kesim işlemi yapılacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, elektrik fatura borcu olan müşterilerin mağduriyet yaşamamaları için en kısa süre içerisinde fatura borçlarını ödemeleri istendi.
Faturaların 444 88 35 no’lu Çağrı Merkezi’nden ve www.trepas.com.tr adresinde yer alan müşteri portalından sorgulanabileceği belirtildi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. siz önce her sabah yapılan elektrik kesintisini önle evde beyaz eşyalar bozulunca verecekmisin parasını butun gun yatacagınıza arıza takibi yapın paraya gelince ulaştırma bedeli hat bedeli trt bedeli alıyonuz

  2. milletin bir canı kaldı 14 Temmuz 2019 Pazar 17:53:00

    Türk milletinin devlete ve kanunlara itaatkarlığı öylesine istismal edilerek vahşice sömürüldü ki millet şimdi aç biilaç halde ve içleri her türlü yersiz hukuksuz ve para yolma amaçlı dolu ek ödemelerle şişirilmiş elektrik su ve gaz faturalarını artık ödeyemez hale getirildi zira onları karşılayamayacak gelir altı sefalete düçar edildiler. Sen elektrikçi beyzade aşırı yüklenmenin trafoları patlattığını iyi biliyorsundur da milletin de patlama noktasında olduğunu görmüyor musun? Sen git zenginlerin milyarlar dolar borcunu bir kalemde silen iktidardan tahsil et aç milletten alacaklarını şimdi yürü..