TREDAŞ’tan borçlara faiz indirimi kampanyası

2011 yılı ve öncesi yıllara ait TREDAŞ elektrik fatura borçlarını 30 Kasım 2018 tarihine kadar ödeyen aboneler, %100 faiz indirimi kampanyasından yararlanacak.   

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), abonelerinden gelen yoğun talep üzerine yasal takip başlatılmış abonelerinin hukuki problemlerine çözüm bulmak, ödeme kolaylığı sunmak ve hizmetlerden kesintisiz, sürekli olarak faydalanmalarını sağlayarak mağduriyetlerini gidermek için “%100 Faiz İndirimi Kampanyası” başlattı. TREDAŞ, kampanya kapsamında 31.12.2011 öncesi fatura dönemine ait İcra Takibine konu (Kaçak Elektrik kullanım borçları dahil) Mesken-Ticarethane-Tarımsal Sulama ve Ticarethane tarife grubuna dahil Elektrik Fatura borcu olan tüm abonelerine borçlarını faizsiz kapatma imkanı sunuyor.
Faizin tamamı silinecek
Kampanya ile yasal icra takibine konu olan borçlar için işlemiş faizlerin tamamı siliniyor. İcra dosyasındaki asıl alacak tutarı, masraf, harç ve kanuni vekâlet ücretinin peşin olarak defaten ödenmesi halinde geçerli olacak kampanya, 30.11.2011 tarihi öncesine ait tüm borçları kapsıyor.
Kampanyadan faydalanabilmek isteyen abonelerin 01.01.2012 sonrası döneme ait cari borçlarının bulunmaması, başvuru ve ödemelerini 24.09.2018 - 31.11.2018 tarihleri arasında yapmaları gerekiyor.
Kampanya kapsamında aboneler, başvuru ve ödemelerini TREDAŞ’ın sözleşmeli olduğu hukuk büroları ile iletişime geçerek şirket banka hesaplarına nakit veya kredi kartı ile yapabilecek.
Ayrıntılı bilgi için müşterilerin, www.tredas.com.tr adresinden “Duyurular” kısmına bakabileceği ve 0282 258 26 00 no’lu telefonu arayabileceği ifade edildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol