TREDAŞ ile muhtarlar artık bir tuş uzakta

TREDAŞ yenilikçi hizmetlerine devam ediyor. TREDAŞ yeni projelerini muhtarlarla gerçekleştirdiği kahvaltıda tanıttı. Royal Bilgiç Otel’de gerçekleştirilen etkinliğe Tredaş Genel Müdürü Reşit Bilgili, TREDAŞ Kırklareli İl Müdürü Mesut Çamdere, TREDAŞ Müdür Yardımcısı ve Baş Mühendis Haluk Ateş, TREDAŞ Genel Müdürlüğü İletişim Şefi Ergin Akgün, Arıza Sorumlusu İlhan Mutluer, İşletme Bakım Mühendisi Volkan Güzelel ile Kırklareli merkez ve merkeze bağlı köy muhtarları katıldı. Sabah saat 10.30’da kahvaltı ve sohbet havasında başlayan etkinlikte muhtarlar ile TREDAŞ Yetkilileri halen devam eden ve önümüzde ki günlerde gerçekleştirilecek hizmetler hakkında konuştu. 

TREDAŞ’ın Kırklareli merkezi ve çevre köylerinde gerçekleştirilen projelerden bahseden TREDAŞ Kırklareli İl Müdürü Mesut Çamdere; “Özellikle il merkezimizde şebekemizi yer altına alma çalışmamız son hızla devam etmekte. Bugün itibari ile Kırklareli il merkezimizin şebekelerinin yüzde 60’ını yer altına almış durumdayız. Yıl sonuna kadar hemen hemen tamamını yer altına almış durumda olacağız. Bu çalışmalar için yaklaşık olarak 35 milyon liralık bir harcama yapıldı. Bizim özellikle sıkıntı yaşadığımız bölgelerimiz köy bölgelerimiz. Birçok köyümüzde zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz. Bu durum hatlarımızın ekonomik ömrünü tamamlamış olmalarından kaynaklanıyor.” dedi.
Muhtarlarımız vatandaşla
aramızda köprü olmalı
Köylerde yaptıkları çalışmaları anlatan Çamdere, “Enerji nakil hatlarımızın yapılmasında bu yıl çalışmalarımız başladı. Önümüzde ki yıl daha da detaylı devam edecek. Şu an birçok köy de yapılan bu projelerin çizim aşamaları başladı. 2018 yılında bu hatların tesis çalışmaları başlayacak ve yılsonuna kadar da bitmiş olacak. Bu konuda siz muhtarlardan yardım istiyoruz. Çünkü, çalışmaların yapım aşamalarında orada ki vatandaşlar ile bazı problemler olabiliyor. Siz muhtarlar orada vatandaşlar ile aramızda köprü olabilirseniz işlerimiz daha çabuk bitirip size daha iyi hizmet sunabiliriz.” diye konuştu.
Muhtarlara özel oluşturulacak Whatsapp hattı hakkına bilgi veren TREDAŞ Kırklareli İl Müdürü Mesut Çamdere, “Muhtarlarımızın bir çoğu beni tanıyordur. Tanımayanlar ile de yeni projemiz sayesinde artık tanışacağız. Sizleri buraya çağırmamızın sebebi, günlük hayatımızın olmazsa olmazı olan elektriği şehrimizin en ücra köşelere dağıtımıyla ilgili zaman zaman yaşanan sıkıntıları ve o köylerimizde yetkili olan, siz muhtarlarımızın önerilerini almak sizlerle konuşmak, şikayetlerinizi dinlemek ve bizim de sizlerden olabilecek isteklerimizi karşılıklı olarak, aktarabilmek için burada toplanmış bulunuyoruz. Özellikle iletişim konusunda yaşadığımız problemler sürekli benim önüme geliyordu. Bizde bu durumu genel müdürlüğümüze ilettik genel müdürlüğümüzde özellikle siz muhtarlarımızın da halkın şikayet istek ve dileklerini ilk ağızdan dinleyerek genel müdürlüğümüzdeki ilgili birime aktarabilmemiz için gerekli çalışmaları yaptık. Bu sebeple bugün aramızda genel müdürlüğümüzde görevli olan İletişim Şefi Ergin Akgün aramızda. O da size bazı bilgilendirmeler de bulunacak.” Dedi.
Bir gecede 259 bin çağrı aldık
Çamdere’nin ardından söz alan Akgün,” Muhtarlarımız bizim için özel kişilerdir. Bizim için birer uç beyleri gibilerdir. Siz Muhtarlar bizimle alakalı problemleri herkesten önce duyup bize iletiyorsunuz. Bu açıdan da tekrar teşekkür ediyorum sizlere. Bizim çağrı merkezi hizmetimiz var ancak bazı yetersizlikler olabiliyor. Örnek vermek gerekirse Kırklareli’nin tamamında elektrikler kesildi, bize bütün Kırklareli aynı anda ulaşmaya çalışırsa sağlıklı bir iletişim kurmamız pek mümkün olamaz. Bir örnek daha vermek istiyorum 29 Kasım 2016 tarihinde bir elektrik kesintisi sebebiyle tam 259 bin çağrı aldık. Böyle bir durumda herkese yanıt verebilecek sistem dünyada bulunmuyor. İşte bizim muhtar hattını kurmamızın ana sebebi buydu. Bu sayede vatandaşlarımızın daha az mağdur olacağı bir sistem oluşturmayı denedik.” Şeklinde konuştu.
Artık birbirimize daha
yakın olacağız
Ergin Akgün’ün ardından sözü projeyi daha detaylı olarak anlatmak için Tredaş Genel Müdürü Reşit Bilgili aldı. Bilgili, “Sizin gibi güzide insanları görünce inanın sevinçten dolu dolu oldum. Biz sizlerle iletişim kurmak istiyoruz bunu bir başlangıç olarak düşünüyoruz. Bu projemizin amacı da sizinle iletişimimizi en iyi şekilde kurmak. Sizin bir sorununuz olduğunda önce bize ulaşıp bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Bu başlangıç daha güzel günlerin ilk adımı olacak. İl Müdürlüğümüzün sizinle sürekli iletişim halinde olduğunu biliyorum ama bu proje ile bu durumu daha profesyonel hale getireceğiz. Sizlerin sorunları olduğunda en hızlı şekilde iletişim kurmak istiyoruz. Bir Whatsapp hattı kurduk sadece sizlere özgü, biliyoruz ki sizden gelecek şikayetler ve istekler bizim vatandaşlara hizmet etmemiz için çok önemli. Bu Whatsapp hattıyla artık birbirimize daha yakın olacağız.” Dedi. Projeyi anlatmaya devam eden Bilgili, “Bu hattın diğer çağrı merkezlerinden ne farkı olacak? Bugün hepinizin telefon numaralarını edineceğiz. Bu numaralar sisteme girecek ve artık siz muhtarla Tredaş arasında direk bir iletişim köprüsü kurulmuş olacak. Bu hat başka herhangi bir vatandaşta olmayacak sadece siz muhtarlar bize o hattan ulaşabileceksiniz bu sayede oluşabilecek olumsuzluklar çok daha hızlı çözüme kavuşacak.” İfadelerini kullandı.
Her şey
Trakya için!
Projeleri ile Trakya ve Tredaş’ni çok daha ileri bir duruma getirmek istediklerini söyleyen Bilgili,” Tredaş’nde çalışan nüfusumuz 1000’e yaklaşıyor. İnanın bu 1000’e yakın kişinin tamamı sizin için çalışıyor. Eğer bu proje başarıya ulaşırsa çok daha iyi iletişim kurabileceğiz. İyi iletişim karşılıklı iyi diyalog kurmaktan geçiyor. Bu projeler ile çok daha kaliteli bir hizmet sunacağız. “Her şey Trakya için”.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol