TRAKYAKA ve KLÜ’nden ortak imza

Kırklareli Üniversitesi ile Trakya Kalkınma Ajansı arasında “TR21/19/TD/0053 ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel ve İç Tetkikçi Eğitimi” projesinin uygulama sözleşmesi imzalandı. Özel bir otelde önceki gün gerçekleştirilen törende
sözleşmenin imzaları Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin tarafından atıldı.

“TR21/19/TD/0053 ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel ve İç Tetkikçi Eğitimi” projesinin uygulama sözleşmesi Kırklareli Üniversitesi ile Trakya Kalkınma Ajansı arasında imzalandı. Uygulama sözleşmesinin imzaları Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin tarafından atıldı. Kalite Koordinatörlüğü personeli Öğr. Gör. Hülya Yılmaz tarafından hazırlanan proje ile ISO 9001: 2015’e dayalı süreçlerin uygunluğunun ve uygulamasının değerlendirilerek raporlanması için gerekli beceriler geliştirilmesi hedefleniyor.

Bu kapsamda verilecek eğitimlerde iç tetkikin başlatılması, tetkik faaliyetlerinin hazırlanması ve yürütülmesi, tetkik raporlarının düzenlenmesi ile takip faaliyetlerinin tamamlanması konuları ele alınacak.
“ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel ve İç Tetkikçi Eğitimi”nin hedef kitlesi Kırklareli Üniversitesi’nin farklı birimlerinde görev yapan 50 akademik ve idari personel, 6 gün boyunca toplam 42 saat Kalite Yönetim Sistemi hakkında bilgilendirilecek ve kalite sisteminin geliştirilmesi için alanında tecrübeli uzmandan danışmanlık hizmeti alacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol