TOKİ bu kez Büyükkarıştıran’da

Başbakanlık Toplu Konut İdare Başkanlığı (TOKİ), Kırklareli Merkez, Üsküp ve Kavaklı projelerinin ardından bu kez Büyükkarıştıran için kolları sıvadı.  TOKİ, 166 adet konut, 1 adet cami ve 6 adet ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi için ihaleye çıkılıyor.

TOKİ, bu kez Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran Beldesi’nde proje için kolları sıvadı. Büyükkarıştıran  Belediye Başkanı Lütfü Karaman, TOKİ’nin, Büyükkarıştıran Beldesi’nde 166 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 6 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi için ihaleye çıkacağını duyurdu.
Karaman, “TOKİ, Büyükkarıştıran beldesinde yeni bir projeye başlamaya hazırlanıyor. 166 konutluk Lüleburgaz Büyükkarıştıran TOKİ Evleri 19 Haziran’da yapılacak olan ihale ile start alacak…
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Büyükkarıştıran bölgesinde yeni bir projeye yapmaya hazırlanıyor. Büyükkarıştıran TOKİ Evleri 19 Haziran 2018’de saat 11.00’da yapılacak olan ihale ile start alacak. Lüleburgaz Büyükkarıştıran Toki Evleri toplam 166 adet konuttan oluşuyor. Proje kapsamında konutların yan ısıra 1 adet cami ve 6 adet dükkan yer alıyor” açıklamasında bulundu.


Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Bekliyoruz vallahi

  2. Basvurular nezaman