TOKİ, 380 konut için yeniden start verdi

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın Kırklareli Merkez Camikebir Mahallesi’ndeki projesi için ikinci start verildi. Daha önce Nisan ayında yapılan ancak başvuran olmayınca ihalesi iptal edilen proje için 7 Temmuz’da yeniden ihaleye çıkılacak. Kırklareli Merkez Camikebir Mahallesi’nde 380 konut, 1 Adet Cami ve 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlenmesini kapsayan projede 21 adet blok, 2+1’den 3+1’e değişen 380 konut bulunuyor. 

Kırklareli Merkez’de ev sahibi olmak isteyen pek çok vatandaş için Atatürk Mahallesi’ndeki ilk projenin ardından ikinci bir şans anlamına gelen Camikebir Mahallesi’ndeki ikinci toplu konut projesi merakla bekleniyordu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın 2023 yılına kadar inşa etmeyi hedeflediği 1 milyon 200 bin konuta dahil olacak 380 konutluk proje bu anlamda konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir şans demek. 
Daha önce Nisan ayında ihalesi yapılan söz konusu projeye o dönem başvuran olmayınca ihale iptal edilmişti. İptal edilen ihalenin 7 Temmuz 2022 tarihinde yeniden yapılacağı öğrenildi. Kırklarelili vatandaşların yüzünü güldüren proje açık ihale usulü ile ihale edilecek, teklifler yalnızca elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılması planlanan proje ile Kırklareli İli Merkez İlçesi Camikebir Mahallesi Mevkii’nde 1-4 kat aralığında değişmek üzere toplam 21 adet blok, 2+1’den 3+1’e değişen 380 Konut (+4 KD), 1 adet cami, 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi Projesi yapılacak. İhale sürecinin ardından proje yer tesliminden sonra 500 günde tamamlanacak. (Hacı Murat Taner)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Başvuru ilanlarını ülke satanların ülkelerini satın alanların çöllük ülkeciklerinde verirseniz petrol sarhoşu para tanrılı kıytırık aşiret çadır devletçiklerinin dikkatini çeker muradınıza erersiniz seçime kadar vaktiniz kaldı ancak