TMMOB Kırklareli, Oda Yönetimi’nin görevden alınmasına tepki gösterdi

Perşembe günü saat 18.00’da basın açıklaması düzenledi. Açıklamada TMMOB üzerine yapılan baskılara tepki gösteren Özkan, Kimya Mühendisleri Odası’na karşı yapılan uygulamaları eleştirdi.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Kırklareli Şube Başkanı Erol Özkan, 28 Eylül 2017 Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Kırklareli Şubesi, düzenlediği basın açıklamasında, TMMOB’a karşı yapılan uygulamalara tepki gösterildi. Açıklamayı Yapan Kırklareli Şube Başkanı Erol Özkan, “Bizler geleneğimizden aldığımız güçle, bilime ve akla olan inancımızla halkımızın ve ülkemizin çıkarlarını savunmaya devam edeceğiz. Bizler eşit, özgür, demokratik ve laik bir hukuk devletine olan inancımızla mesleğimize, meslektaşlarımıza ve örgütlülüğümüze sahip çıkmaya devam edeceğiz” sözlerini dile getirdi.
İnşaat Mühendisleri Odası İl Koordinasyon Kurulu Temsilcisi Erol Erdin, yaptığı açıklamada, “Birkaç gün önce, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Kimya Mühendisleri Odamızın Yönetim Kurulu’nun görevden alınması istemi üzerine açtığı davada Odamız Yönetim Kurulunun görevden alınması kararı alınmıştır” sözlerini dile getirerek, durumu protesto ettiklerinin altını çizdi. Erdin, açıklamasına şöyle devam etti; “Ülkemize, halkımıza, mesleklerimize, meslek örgütlerimize ve birliğimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Kimya Mühendisleri Odamızın yanındayız.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol