TFF Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can’dan Rektör Şengörür’e ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür’ü ziyaret etti. Ziyarette Can, Rektör Şengörür’e üzerinde adının yazılı olduğu Milli Takım Forması hediye etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür’ü ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Şengörür, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Kırklarelispor Kulübü Başkanı Can ile bir süre sohbet ederek, şehrimizin gözbebeği Kırklarelispor hakkında bilgiler aldı.
Kırklareli’mizin tanıtımında Kırklarelispor’un önemli bir misyon üstlendiğini ve Kırklarelispor’un daha iyi noktalara geleceğine inandığını söyleyen Prof. Dr. Şengörür, Kırklareli Üniversitesi olarak Kırklarelispor’u desteklemeye devam edeceklerini ifade etti. Ziyaretin sonunda Can, Rektör Şengörür’e üzerinde adının yazılı olduğu Milli Takım Forması hediye etti. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol