TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 7. hafta sona erdi

Temsilcimiz Kırklarelispor’un da mücadele ettiği TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta  7’nci hafta cumartesi günü oynanan 9 karşılaşma ile tamamlandı. Haftayı Tuzlaspor lider kapatırken  Kırklarelispor, Fatih Karagümrük deplasmanında aldığı 1-0 yenilgi ile üst üste 3’ncü kez deplasmanda kaybetti. Kırklarelispor bu sonuçla haftayı 11’nci sırada tamamladı.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta bu hafta toplamda 17 gol atıldı. Geçtiğimiz haftalara göre oldukça kısır geçen haftada en fazla gol Tarsus İdman Yurdu ile Pendikspor arasında oynanan karşılaşmada kaydedildi.
4 gollü mücadele 2- 2’lik eşitlikle tamamlandı. Şanlıurfaspor-Etimesgut Belediyespor ve Bandırmaspor-Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü karşılaşmaları golsüz eşitlikte tamamlandı. Ev sahibi ekiplerin kazanmakta zorlandığı haftada oynanan 9 mücadelede ev sahipleri 2 galibiyet elde ederken, deplasman takımları 3 galibiyet aldı.
Kırmızı Grup’ta 4 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı. Menemen Belediyespor ve Fatih Karagümrük kendi evlerinde 3 puan alan takımlar olurken, Bugsaşspor, Sivas Belediyespor ve Zonguldak Kömürspor deplasmandan galibiyet çıkaran ekipler oldu.
Kırmızı kart çıkmadı
Kırmızı Grup’ta oynanan 9 mücadelede hakemler oyunculara kırmızı kart göstermezken, 52 kez ceplerinden sarı kartlarını çıkardılar. Haftanın en fazla sarı kart gösterilen maçı, 10 sarı kart ile Bandırmaspor- Manisa Büyükşenir Belediyesi Spor Kulübü karşılaşması olurken, en az sarı kart Fatih Karagümrük-Kırklarelispor maçında gösterildi. Karşılaşmanın hakemi Batuhan Gültek maç boyunca sadece 2 sarı kart gösterdi.
Kırklarelispor tek golle kaybetti
Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Fatih Karagümrük’e konuk olan Kırklarelispor, karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı. 45+3’te Murat Türkkan’ın golüne engel olamayan Kırklarelispor haftayı puansız kapattı. Temsilcimiz 8’nci hafta mücadelesinde yarın Darıca Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.
Kırklarelispor deplasmanda
zorlanıyor
2018-2019 sezonuna Etimesgut Belediyespor deplasmanında elde ettiği 3-0’lık galibiyetle başlayan ve sezona iddialı giren Kırklarelispor, ilk hafta elde ettiği galibiyetten sonra deplasmanda puan alamadı. Etimesgut Belediyespor mücadelesinden sonra 3’ncü hafta Pendikspor ile deplasmanda karşılaşan Kırklarelispor, rakibine 3-0 kaybetti. Bu sonuçla ligdeki ilk deplasman yenilgisini alan Kırklarelispor, daha sonra 5’nci hafta mücadelesinde karşılaştığı Şanlıurfaspor’a deplasmanda 2-1 yenildi. Karagümrük yenilgisiyle birlikte Kırklarelispor üst üste 3’ncü deplasman maçınından da yenilgi ile ayrıldı.
Rakip darıca Gençlerbirliği
Ligdeki son galibiyetini 22 Eylül’de kendi evinde oynadığı Bandırmaspor maçında alan temsilcimiz Kırklarelispor, 3 maçtır kazanamıyor. 8’nci haftaya 11’nci sırada giren temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği mücadelesinde 3 puan arayacak. Rakip Darıca Gençlerbirliği ise Kırklarelispor gibi 3 maçtır galibiyet elde edemiyor. Ligde ki tek galibiyetini 22 Eylül’de Fethiyespor deplasmanında 4-0’lık skorla alan Darıca Gençlerbirliği, haftaya küme düşme hattının 1 basamak üstünde 15’nci sırada başlıyor. Kırklarelispor kendi evinde oynadığı 3 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik elde ederken Darıca Gençlerbirliği ise deplasmanda oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 yenilgi aldı.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup 7. hafta skorlar
Menemen Belediyespor 2-1 Kahramanmaraşspor
Şanlıurfaspor 0-0 Etimesgut Belediyespor
Tarsus İdman Yurdu 2-2 Pendikspor
Fatih Karagümrük1-0 Kırklarelispor
Darıca Gençlerbirliği 0-1 Zonguldak Kömürspor
Tuzlaspor1-1 Fethiyespor
Bandırmaspor 0-0 Manisa BBSK
Konya Anadolu Selçukspor 1-2 Bugsaşspor
Tokatspor1-2 Sivas Belediyespor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 8. hafta programı
17 Ekim 2018 Çarşamba
14.00 Sivas Belediyespor v Menemenspor
14.30 Bugsaşspor v Fatih Karagümrük
14.30 Etimesgut Belediyespor v Konya Anadolu Selçukspor
14.30 Zonguldak Kömürspor v Tokatspor
15.00 Kırklarelispor v Darıca Gençlerbirliği
15.00 Manisa BBSK v Şanlıurfaspor
15.00 Pendikspor v Bandırmaspor
19.00 Fethiyespor v Tarsus İdman Yurdu
19.00 Kahramanmaraşspor v Tuzlaspor

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol