TEMA’dan fidan dikimi

9 Aralık Cumartesi günü TEMA Kırklareli Şubesi 250 ağaç dikimi için saat 11:30’da Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Yüzme Havuzu bahçesinde bir araya geldi.

TEMA Kırklareli Şubesi 9 Aralık Cumartesi günü saat 11:30’da Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Yüzme Havuzu bahçesine 250 fidan ekti. Fidan ekimi sırasında açıklamada bulunan TEMA Kırklareli Şube Başkanı Ali Haluk Korur çalışmaların devam ettiğini belirtti. Korur “TEMA olarak çalışmalarımızı her zaman ki gibi hız kesmende devam ediyoruz” dedi. Korur şöyle devam etti;
“250 fidan dikilecek”
“250 fidanın dikimi için bugün burada buluştuk. TEMA olarak fidanları toprakla buluşturmaya devam ediyoruz. Üniversitedeki çalışmalarımız da çok güzel gidiyor. Ayrıca Pınarhisar’da da bir çalışmamız olacak”
“Sürprizler var”
“Çalışmalara devam ederken sürprizlerimiz de olacak. Sağ olsun gerek devletin gerekse belediyenin destekleriniz alıyoruz. İnşallah çevre ile ilgili olan etkinliklerimizi sürdüreceğiz.”
Ardından Kırklareli Genç TEMA Başkanı Yunus Emre Demirel “Burada bugün 250’ye yakın fidan dikimi için buluştuk. Arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Eksiksiz buraya katılım gösteriler ve fidan dikimimizi gerçekleştirdik” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol