TEKNOFEST 2023 için başvurular başladı; Son Başvuru tarihi; 20 Kasım 2022

Dünyanın en büyük teknoloji yarışmalarının gerçekleştirileceği TEKNOFEST 2023’te bu yıl 41 farklı yarışma düzenlenecek. Uzay ve havacılıktan, sağlık ve yazılıma, ulaşım sistemlerinden tasarım ve eğitime, çevre ve tarım teknolojilerine kadar birbirinden çeşitli ve tamamı geleceğin odak alanlarında kurgulanmış yarışmalara başvurun gerçekleştirmek için son tarih; 20 Kasım. Kırklareli İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda; “30 Nisan-6 Mayıs 2023 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek olan Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, teknoloji yarışmaları ile Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizin dört bir yanında coşkuyla düzenlenecek kutlamalara farklı bir heyecan ve deneyim katacaktır” dendi…

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji yarışmaları için başvurular başladı. 13 milyon TL’nin üzerinde ödül, 30 milyon TL’nin üzerinde malzeme desteğinin verileceği TEKNOFEST 2023 teknoloji yarışmaları için son başvuru tarihi 20 Kasım 2022.
Her yıl bir önceki yıla göre daha fazla yarışma kategorisinin açıldığı, Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmaları TEKNOFEST bu yıl 41 ana yarışma 102 alt kategoride düzenleniyor.
Kırklareli İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda; “Sahip olduğumuz insan kaynağı potansiyelinin yeni dünyanın ihtiyacı olan yetkinliklere göre yetiştirilmesi ve sürekli geliştirmeye motive edilmesi ve toplumsal bilincin artırılması hedefiyle "Teknofest' Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali" Bakanlığımızın öncülüğünde hayata geçirilen ve her yıl düzenlenen önemli bir festivaldir.
30 Nisan-6 Mayıs 2023 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek olan Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, teknoloji yarışmaları ile Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizin dört bir yanında coşkuyla düzenlenecek kutlamalara farklı bir heyecan ve deneyim katacaktır. Teknofest 2023 teknoloji yarışmaları için son başvuru tarihi 20.11.2022'dir. 
Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, başta öğrenciler ve gençler olmak üzere toplumun her kesiminden gördüğü yoğun ilgi ile dünyanın en büyük havacılık ve uzay festivali olmayı başarmıştır. Bu yıl altıncısı gerçekleştirilecek olan festivalin toplumun her kesimine duyurulması hususunda İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü koordinasyonunda çalışmalar yürütülecektir” dendi. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol