TARIM VE ORMAN BAKANLIĞINA BAĞLI TAŞRA BİRİMLERİ KOORDİNASYON VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISININ BEŞİNCİSİ DÜZENLENDİ

Kırklareli’nde Bakanlığı bağlı/ilgili/ilişkili kurum müdürleri ile koordinasyonu sağlamak amacıyla, İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy koordinasyonunda, Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde birincisi gerçekleştirilen toplantının beşincisi Lüleburgaz Türkgeldi Tarım İşletmeleri Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Toplantıya İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Onur KARADAĞ, Atatürk Toprak Su ve Tarımsal Meteoroloji Enstitüsü Müdürü Gürkan Güvenç AVCI, Orman İşletme Müdürlüğü İşletme Müdürlüğü İşletme Müdürü Tamer CEYLAN, DSİ 112. Şube Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Cemil SARI, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Vekili Yücel ÇELEBİOĞLU, Tarım Kredi Bölge Müdürlüğü Bölge Müdürü Erol APAYDIN, Demirköy Orman İşletme Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Selçuk KARABAĞ, Türkgeldi Tarım İşletmesi Müdürü Osman İBİCAN, DKMP Müdürü Zafer KAMAY, TMO Baş Müdürü Fahrettin AKSU, TMO Baş Müdür Yardımcısı Levent GÜLER, TMO Baş Müdür Yardımcısı Bilal DURSUN, Vize Orman İşletme Müdürlüğü Müdürü Uğur BİLDİRİCİ, TARSİM Bölge Müdürü Hamit ÇÖNTE, TARSİM Bölge Müdürlüğü Bölge Müdür Yardımcısı Salim ENGÜR, Tarım Kredi Kooperatifleri Müdürlüğü Muzaffer İNAN, 250 Sayılı Kırklareli Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Müdürü Hakan GÜRSÜ, Lüleburgaz Orman Fidan Müdürü Nebi YAŞAR, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Şube Müdürü Tarık EVELEK, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Vekili Narin ÜZEL ve kurum temsilcileri katıldı.
Kırklareli il Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Onur Karadağ konuşmasında "Sayın Bakanımızın talimatları ile her ay yaptığımız Bakanlığımıza bağlı/ilgili/ilişkili Taşra Birimleri Koordinasyon ve Değerlendirme toplantısının ildeki kuruluşların koordinasyonu ve işbirliği ile olumlu gelişmeler yaşandığını görüyoruz. Kırklareli ili olarak her zaman işbirliği ve uyum içerisinde birlikte çalışıyoruz. İlimizdeki üreticilerimizin gelirini artırmak, tarımı geliştirmek için pek çok projeyi birlikte yaptık ve bunlara devam edeceğiz. Toplantıyı organize eden Türkgeldi Tarım İşletmeleri Müdürlüğümüze ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Yaklaşık iki saat süren toplantının, bir sonraki oturumunun gün ve saati kararlaştırılarak toplantı sonlandırıldı. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol