Süper Amatörde Zirve “Alev Alev”

Kırklareli Süper Amatör Ligi her hafta birbirinden heyecanlı müsabakalarla devam ediyor. Devre arasından çok iyi
şekilde dönen takımlar adeta diğer takımlara gövde gösteri yapıyor. Önadım Medya Grubu olarak Kırklareli Süper Amatör Ligi’ni sizler için takip etmeye devam ediyoruz. Dengelerin her hafta değiştiği ligde hem zirve hem de düşme potası adeta ateşten çember. İşte çok keyifli ve çekişmeli mücadelelere sahne olan 13.haftadan detaylar..

Kırklareli Süper Amatör Ligi bu haftada bir birinden çekişmeli maçlara sahne oldu. Zirve mücadelesi veren takımlar ve düşme potasında yer alan takımlar kıyasıya rekabet ettiği haftada yeşil sahada kıran kırana mücadele vardı. Taraftarın heyecanla takip ettiği maçların detaylarını Önadım Medya Grubu olarak sizin için takip ettik. Ligin kaderini önemli derecede değiştirebilecek maçların detayları, skorları ve önemli gelişmeleri haberimizin detayında.
13.hafta mücadelelerinde toplamda 5 maç oynanırken bol gollü ve keyifli karşılaşmalar taraftarların yüzünü güldürdü. Sevinenlerin olduğu kadar üzülenlerinde olduğu karşılaşmaların sonuçları; Babaeskispor 2 – 2 Pınarhisarspor, Kaynarca Gençlikspor 1 – 2 Lüleburgaz İstasyonspor, Büyükkarıştıranspor 4 – 1 Evrenspor, Kavaklıspor 4 – 0 Pehlivanköyspor, Lüleburgaz Trakya Gençlikspor 1 – 3 Demirköyspor
Babaeskispor 2-2 Pınarhisarspor
Ligin lideri ve lig 3’cünün mücadelesi nefesleri kesti. Ligin liderliğini kimseye kaptırmayan Babaeskispor ile ligin güçlü ekiplerinden Pınarhisarspor’un karşı karşıya geldiği mücadelede İki takımda maçtan 1 puan ile ayrıldı. Bu beraberlik ile işleri kendisi için zorlaştıran Babaeskispor, halen liderliğini sürdürse de kaybettiği puan ve Kavaklıspor’un kazanması sonucu averaj ile Kavaklıspor’un önünde yer aldı. Beraberliğe rağmen oyundan memnun olan Babaeskili taraftarlar takımlarının daima yanında olacaklarını ifade etti. Taraftarlar; “Halen ligin zirvesinde yer alıyoruz ve çok iyi bir takıma sahibiz. Şampiyonluk için en büyük aday biziz çünkü zirvedeki rakibimiz Kavaklıspor sahamıza konuk olacak. Onları evimizde yenerek şampiyonluğumuzu kısmen de olsa ilan etmek istiyoruz” ifadelerini kullandılar.
Kaynarca Gençlikspor 1 – 2
Lüleburgaz İstasyonspor
Ligin düşme potasında olan takımlarından Kaynarca Gençlikspor ile ligin orta sıralarda yer alan takımlarından Lüleburgaz İstasyonspor’un karşılaşması heyecanlı anlara sahne oldu. Ligde kalma hesapları yapan Kaynarca Gençlikspor için çok önemli olan müsabakada her ne kadar iyi bir çıkarsa da yenilginin önüne geçemedi. İyi oyuna rağmen kazanamamaya alıştıklarını söyleyen taraftarlar bu oyunu galibiyetlerle süslemek istediklerini ve ligde daha iyi noktalarda olmaları gerektiğini ifade ettiler.
Büyükkarıştıranspor 4 – 1 Evrenspor
Ligin bir diğer keyifli mücadelelerinden olan Büyükkarıştıranspor 4 – 1 Evrenspor karşılaşması 5 gole sahne oldu. Büyükkarıştıransporlu oyuncuların maçın başından beri hakim olduğu karşılaşma 4-1 gibi net bir skor ile sonuçlandı. Ligin ilk maçlarından oldukça iyi bir grafik çizen Evrenspor ilerleyen haftalarda iyi performans gösteremeyerek ligde arka sıralara düştü.
Lüleburgaz Trakya Gençlikspor
1 – 3 Demirköyspor
Ligin son sırasında yer alan Lüleburgaz Trakya Gençlikspor ile yükselen grafik çizen ekiplerinden Demirköyspor’u karşı karşıya getiren müsabaka 3-1’lik Demirköyspor üstünlüğü ile tamamlandı. Keyif geçen müsabakada rakibine karşı koyamayan Lüleburgaz Trakya Gençlikspor ligde son sırada yer almaya devam ediyor. Ligden düşme ihtimali en yüksek takım olarak göze çarpan Lüleburgaz temsilcisi önümüzdeki haftalarda nasıl bir performans sergileyecek hep birlikte göreceğiz.
Kavaklıspor 4 – 0
Pehlivanköyspor
Haftanın en önemli karşılaşmalarından birisi kuşkusuz ki Kavaklıspor ile Pehlivanköyspor arasında oynandı. Kavaklıspor’un farklı galibiyetle 3 puana eriştiği maç sonucunda Kavaklıspor puanını 32’ye çıkararak liderle aynı puana ulaşarak.
Liderlik koltuğuna göz kırptı. Maçın başından itibaren üstün bir oyun sergilediği rakibini yenerek 3 puanı alan takımda yüzler gülüyor.
Şampiyon kim olacak?
Ligin başından beri aksiyon filmlerini aratmayan bir kovalamaca hikayesi Kırklareli Süper Amatör Ligi’nde yalanıyor. Haftalardır 2 puan gerisinde takip ettiği lider Babaeskispor’un hata yapmasını bekleyen Kavaklıspor, sonunda amacına ulaştı. 13.hafta karşılaşmalarında Babaeski’nin kaybettiği 2 puanı fırsat bilen Kavaklıspor, evinde rakibini 4-0’lık net bir skor ile mağlup ederek liderle aynı puana çıktı. Ligin 17.haftasında karşı kaşıya gelecek olan takımların maçları şimdiden gün saydırmaya başladı. Bu gidişle şampiyonluk yarışı son haftaya kadar devam edecek.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol