Süper Amatör’de 4. hafta tamamlandı

Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi 4.hafta karşılaşmaları 23 Ekim 2016 Pazar günü oynan maçlarla tamamlandı. 4.hafta maçlarıyla zirve yarışında önemli değişiklikler yaşandı.
Lüleburgazspor kendi evinde, Büyükkarıştıranspor’u mağlubiyetle tanıştırdı ve liderlik koltuğuna oturdu.
4.haftaya kayıpsız lider olarak giren Evrenspor, Pınarhisarspor deplasmanında 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara aldı. Ligde bir maçı eksik olan Babaeskispor 3.maçını da kayıpsız geçerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.
Bu hafta Kırklareli Sanayispor deplasmanına giden Babaeskispor, (0-8)lik muhteşem galibiyetle taraftarlarının yüzünü güldürdü. Üç maçta 9 puanla kayıpsız ilerleyen Babaeskispor gizli lider konumunda bulunuyor.
Büyükmandıra Adaspor’u kendi evinde ağırlayan Sergenspor ise 4.maçında da puanla tanışamadı. Kırklareli Süper Amatör maç sonuçları şu şekilde;
Kaynarca Gençlikspor 1 – 3 L.İstasyonspor, Lüleburgazspor 2 – 0 Büyükkarıştıranspor, Pehlivanköyspor 2 – 2 Kofçaz Serhatspor, Pınarhisarspor 1 – 1 Evrenspor, Kırklareli Sanayispor 0 – 8 Babaeskispor, Sergenspor 1 – 4 Büyükmandıra Adaspor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol