Süper Amatör Ligde 9. hafta tamamlandı

Her hafta sonu oynanan Süper Amatör Lig maçları birbirinden önemli rekabetlere sahne olurken, oynanan futbol müsabakaları herkes tarafından alkış aldı. Kırklareli’nde Süper Amatörün birbirinden güzel maçlarının sonuçlarına sizler için haberimizde yer veriyor, oynanan karşılaşmaları önünüze getiriyoruz. Her geçen haftada hem üst sıralarda hem de alt sıralarda müthiş bir rekabet yaşanıyor.

Kırklareli bilindiği üzere futbolda büyük sevginin ve tutkunun yaşandığı yer. Kırklarelispor şehrini TFF 2. Lig de temsil ederken, Süper Amatör Liglerinde de Kırklareli’nin ve ilçelerinin birçok takımı ter döküyor. Her hafta sonu oynanan Süper Amatör Ligi maçlarına ilgi günden güne artarken, oynanan karşılaşmalar profesyonelleri aratmıyor. Yine böyle bir haftada Kırklareli Süper Amatör Ligi 9. haftayı geride bıraktı. Bu hafta hem üst sıralarda ve hem alt sıralarda birbirinden önemli karşılaşmalar oldu.
Ligin lideri evinde en alt
sıradaki Vizespor’u ağırladı
9. hafta mücadelesinde lider Babaeskispor evinde son sıradaki Vizespor’u ağırladı. İki takım arasında kıyasıya bol pozisyonlu müsabakanın sonucu 4-2’lik Babaeskispor galibiyeti ile son buldu. Babaeskispor bu galibiyeti ile Evrenspor’un 1 puan önünde 1.sırada yer alırken, Vizespor ise -3 puan ile en alt sırada yoluna devam etti.
Haftanın en gollü maçı 8–0
Bu hafta ligde en farklı galibiyeti elde eden takım Kaynarca Gençlik karşısında galip gelen Lüleburgazspor’un oldu. Rahat bir maç geçiren Lüleburgaz, Kaynarca Gençlik deplasmanından tam 8 gol ile ayrılarak ligde 4. sırada yer aldı.
Evrenspor kazanmasını bildi
Evrenspor bu hafta hemen arkasında ki Büyükmandıra Adaspor’un puan kaybetmesini iyi değerlendirdi. Kendi evinde 6. sırada ki Büyükkarıştıranspor’u ağırlayan Evrenspor rakibini 3-1’lik skor ile geçti. Evrenspor böylelikle ligde ikinci sırasını korudu.
Zor deplasman, Adaspor
taraftarına yakışmadı
Bu hafta belki de en sıkıntılı maçlardan biri Büyükmandıra Adaspor ve Kofçaz Serhatspor arasında yaşandı. Adaspor taraftarlarının rakip Kofçaz Serhatspor oyuncularına sözlü hakareti herkes tarafından çok büyük bir saygısızlık olarak karşılandı. Çılgın ve gözü dönmüş taraftar grupları hakeme de sözlü, rencide edici ifadeler kullanarak oynanan futbola gölge düşürdüler.
Kofçaz Serhatspor takımı bu zor atmosfer karşısında, mükemmel bir geri dönüşe imza atarak 2-0 geriden maçı 2-2’ye getirerek sahadan beraberlikle ayrılırken, herkesin aklında Adaspor taraftarlarının yaptığı hareketler ve çirkin sözler kaldı.
Pınarhisarspor
deplasmanda güldü
9. hafta mücadelesinde Pınarhisarspor deplasmanda Kırklareli Sanayispor’u 4-2’lik skorla geçerek, yoluna kayıpsız devam etti.
Lüleburgaz İstasyon
alt sıralardan uzaklaştı
Lüleburgaz İstasyon evinde Pehlivanköyspor ile karşılaştı. Kıran kırana geçen maçın gülen tarafı Lüleburgaz İstasyon oldu. Böylelikle bu sonuçlarla Süper Amatörde 9. hafta tamamlanmış oldu.
Babaeskispor: 4 – 2: Vizespor
Kaynarca Gençlik: 0 – 8: Lüleburgazspor
Evrenspor: 3- 1: Büyükkarıştıranspor
Büyükmandıra Adaspor: 2 – 2: Kofçaz Serhatspor
Kırklareli Sanayispor: 2 – 4: Pınarhisarspor
Lüleburgaz İstasyon: 3 – 2: Pehlivanköyspor
Kırklareli Süper Amatör liginde toplu sonuçlar bu şekilde tamamlandı. Her şeye rağmen oynanan tüm müsabakalarda müthiş rekabet ve kazanma arzusu bu haftaya da yansıdı. Oyuncuların takımlarını zafere taşımak adına döktüğü terler, izleyenlerden büyük takdir topladı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol