Süper Amatör 8. hafta mücadeleleri oynandı

Her hafta sizler için mercek altına aldığımız Süper Amatörde bu hafta gol yağmurları yaşandı. Birbirinden önemli dakikaların yaşandığı Süper Amatör Liginde bu hafta spor severler takımlarını yalnız bırakmadı

Son günlerde başlaması dört gözle beklenilen liglerden birisi de Süper Amatör Ligi diyebiliriz. Süper Amatör 8. hafta mücadelelerinde oldukça keyif alan taraftarlar 7 den 70’e tüm ailecek maça katılım gösterdik. Buna değdi mi? Diyeceksiniz. Evet değdi. Yani izlediğimiz maçlarda heyecanı yaşadık. Takımların galip gelmek için ortaya koyduğu performans ve fair play çerçevesi içinde oynanan maçlar büyük ilgi odağı oluyor. Bizlerde böylesi maçları yakından görmek için her hafta sonu tribündeki yerimizi alıyoruz. Bu hafta da aynı şekilde oynanan maçları yerinden izlemek için tribünde olacağız” dediler.
Lider Kavaklı 3 puanı aldı
Lider Kavaklıspor 3 Aralık Pazar günü saat 14:30’da Büyük Karıştıraspor’u konuk etti. Beklentilerin karşılığını alan Kavaklıspor rakibi Büyük Karıştıraspor’u 4-0 mağlup ederek liderlik savaşında koltuğa oturdu. Açıklamada bulunan Kavaklıspor Antrenörü Ali Ozan Araç “’Bu hafta Büyük Karıştıranspor’u konuk ettik. Büyük Karıştıranspor açısında zorlu geçen mücadelede 3 puanı aldık. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum mücadeleyi bir an olsun bırakmadılar aksine sonuna kadar devam ettirdiler ve Büyük Karıştıranspor’a 4 gol atarak 4-0’lık skor ile 3 puanı hanemize yazdırdılar” dedi.
Kritik mücadele can yaktı
Trakya Gençlikspor bu hafta evinde Kaynarca Gençlikspor’u konuk etti. 3 Aralık Pazar günü saat 17:15’te Trakya Gençlikspor Kaynarca Gençlikspor’u konuk etti. Her iki takım açısından son derece önemli olan mücadele de Trakya Gençlikspor rakibi Kaynarca Gençlikspor’u 6-1 mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdırdı. Spor severler takımını sonuna kadar desteklediğini belirterek “Biz takımızın her zaman arkasındayız. Her ne olursa olsun en büyük Trakya Gençlikspor” dediler.
Adaspor’dan Evrenspor atağı
3 Aralık Pazar günü saat 14:00’da Büyükmandıra Adaspor stdyumuna Evrenspor konuk oldu. Namağlup haftaların ardından Evrenspor Büyükmandıra Adaspor’a 3-1 mağlup olarak ligde 14 puan ile 3. sırada yerini koruyor.
Demirköyspor 1 – 2
Pınarhisarspor
Pınarhisarspor bu hafta Demirköy Sentetik sahada Demiröyspor’a konuk oldu. 3 Aralık saat 14:00’da başlayan mücadelede Pınarhisarspor Demirköyspor’u 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Pınarhisarspor Antrenörü yaptığı açıklamada “8. hafta mücadelesinde Demirköyspor’a konuk olduk. Deplasmanda güzel bir şekilde ağırladık her şey için önce Demirköyspor yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Pehlivaköyspor’dan şahane
3 puan
“Pehlivanköyspor 3 – 1
İstasyonspor”
Ligde 8. sırada mücadele eden Pehlivanköyspor 8. hafta mücadelesinde İstasyonspor’u konuk etti. Hem İstasyonspor açısından hem de Pehlivanköyspor açısından önem arz eden mücadelede Pehlivanköyspor rakibi İstasyonspor’u 3-1 mağlup ederek 7 puan ile 8. sıraya oturdu. Memnuniyetini dile getiren taraftar “son derece önemli geçen mücadelede çok memnun kaldık. Gerçekten her iki takımı da tebrik ediyoruz” dediler.
PEHLİVANKÖYSPOR 3 – 1 İSTASYONSPOR
B.MANDIRA ADASPOR 3 – 1 EVRENSPOR
KAVAKLISPOR4 – 0 B.KARIŞTIRANSPOR
TRAKYA GENÇLİKSPOR 6 – 1 KAYNARCA GENÇLİKSPOR
DEMİRKÖYSPOR 1 – 2 PINARHİSARSPOR

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol