Şükriye Tutkun hayranlarıyla buluşacak

Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından Şükriye Tutkun halkımızla buluşturulacak. Türkülerin sevilen yorumcusu Şükriye Tutkun’u Kırklarelili müzikseverler ile bir araya gelecek.
Hem Hıdrellez hem Anneler günü
İki önemli gün etkinliğini bir çatı altında birleştiren Şükriye Tutkun Konseri; Mayıs ayının ikinci haftası Anneler Günü olması ve yazın müjdecisi Hıdrellez günleri dolayısıyla düzenlenecek. Şükriye Tutkun sevilen türkülerden oluşan repertuarı ile sahne alacak. Şükriye Tutkun Konseri; Erikler Köy Muhtarlığı’nın katkılarıyla 13 Mayıs 2018 Pazar günü saat 15:00’da, Erikler Köyü Korusu’nda ücretsiz olarak gösterilecek.
Şükriye Tutkun kimdir?
Şükriye Tutkun 19 Eylül 1965 tarihinde Kocaeli’nde doğdu. Şükriye Tutkun, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Şan bölümü mezunudur. Konservatuvarda okuduğu yıllarda değişik zamanlarda TRT Gençlik Korosu, İstanbul Operası Gençlik Korosu, St. Antoine Kilisesi Korosu’nda soprano olarak görev alan Tutkun, Muammer Ketencoğlu, Zülfü Livaneli, Fahir Atakoğlu, Atilla Özdemiroğlu, Ali Osman Erbaşı gibi sanatçılarla çalışmıştı. Şükriye Tutkun, çizgi ve dizi filmlerde seslendirmelere imza attı.
Sanatçı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda sahnelenen Sultan Gelin Müzikali'nde başrolde oynamıştır. Şimdilerde TRT Okul'da Hayata Tutunanlar isimli programın sunuculuğunu yapmaktadır.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol