“Sufle”ye öğrenciler sahip çıktı

Kofçaz Şehit Anıl Yalap  İlkokulu Hayvanları Koruma Kulübü öğrencilerinin  sahiplendiği Sufle isimli köpeğe bir destekte Kırklareli Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden geldi. Müdürlük personeli ilçeye giderek “Sufle”nin bakımını ve aşılarını yaptı.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında gerçekleşen etkinlikte öğrencilerin sahiplendiği köpeğe daha sağlıklı bir hayat sürebilmesi için gerekli bakım ve aşı çalışmaları hayata geçirildi. Bakımının ardından Sufle’ye kimlik de çıkarıldı.
Sufle kimliklendirildi
Kırklareli Tarım ve Orman Müdürlüğü konuya ilişkin gerçekleştirdiği basın açıklamasında; “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında Kofçaz İlçesi Şehit Anıl Yalap İlkokulu öğrencilerine Hayvanları Korumanın Önemi konusunda İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Veteriner Hekim Yalçın Acar tarafından bilgilendirme faaliyetinde bulunulmuş olup Şehit Anıl Yalap Hayvanları Koruma Kulübü öğrencilerinin sahiplenmiş olduğu "SUFLE" isimli köpeğimiz muayene edilmiş ve kuduz aşısı uygulaması yapılmış olup kendisi kimliklendirilerek kayıt altına alınmıştır” sözleri sarf edildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol