Su fiyatına indirim talebi

Adalet ve Kalkınma Partili Belediye Meclis üyeleri su fiyatlarında indirim yapılması yönünde Kırklareli Belediye Meclisine bir önerge sundular. AK Partili Halil Kahraman, Ömer Faruk Akkol, Çoşkun Toklucu, Ersin Kırmızıtaş, Fahrettin Kaya ve Ayten Doymaz’ın imzasıyla verilen önergede “Su fiyatlarının konut ve ticarethanelerde indirim yapılması konusunun ilgili komisyonlarda yeniden değerlendirme yapılmasını talep ederiz” dendi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Grubu, Belediye Başkanlığı Haziran Ayı 2019 Meclis Toplantısı’nda konut ve ticarethanelerde geçerli olan su tarifesinde indirim yapılması için Kırklareli Belediye Meclis Başkanlığı’na dilekçe sundu.
Suyun insan hayatında en öncelikli ve hayati bir öneme sahip olduğunun vurgulandığı dilekçede, “Kırklareli Belediyesi asli görevleri içerisinde yer alan insan hayatının idare ettirilebilmesi için en önemli ve hayati öncelikli olan su fiyatlarının konut ve ticarethanelerde indirim yapılması konusunun ilgili komisyonlarda yeniden değerlendirme yapılmasını talep ederiz. “ ifadelerine yer verildi.

Dilekçede imzası bulunan isimler şöyle; Halil Kahraman, Ömer Faruk Akkol, Çoşkun Toklucu, Ersin Kırmızıtaş, Fahrettin Kaya, Ayten Doymaz.
11 Haziran Salı günü saat 14.00’te Belediye Meclis salonunda gerçekleşen toplantıda söz konusu talep, incelemek ve değerlendirilmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol