"Standartların üzerinde isimlere odaklandık"

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, 2015-2016 sezonunun ilk yarısını tamamlayarak, devre arasına girdi. İlk etap çalışmalarını ilimizde yapan ve ikinci etap çalışmalarını gerçekleştirmek üzere Antalya'ya giden yeşil beyazlı temsilcimiz, 10 günlük kamp döneminin ardından yeniden evine dönecek. Transfer döneminin de açılmasıyla birlikte isimlerin dolaştığı, hayallerin kurulduğu Kırklarelispor taraftarının, içini rahatlatacak ve sevindirecek haberler Kırklarelispor Başkanı Volkan Can'dan geldi. Can, "Transfer döneminde acelemiz yok. En iyisini, en kalitelisini bulana kadar arayacağız" dedi 

2015-2016 sezonuna bomba gibi başlayan ve aldığı başarılı sonuçlarla birlikte ligin ilk yarısını 4. sırada tamamlayan 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde tüm rakiplerinin korkulu rüyası haline gelerek, namağlup unvanı sonlandıran, "Banko yenilir" denilen takımlara karşı kazanan, evinde yenilgisi bulunmayan takımları, bozguna uğratan Kırklarelispor, transfer sürecinde neler yapacağını da yavaş yavaş belirliyor.
Bazı futbol duayenleri bu sezonun Kırklarelispor adına play-off olarak geçeceğini, takımın sezon sonunda play-offta mücadele edeceğini söyleseler de yönetiminin, teknik heyetin ve futbolcuların bir tek hedefi var. O da şampiyonluk. Böyle güçlü bir kadronun, maçlarda sağlanan bu atmosferin şampiyonluğu hak ettiğini söyleyen yönetim, bunun için çalışacaklarının altını çiziyorlar. İlk yarının son maçında uzun bir aradan sonra ilk defa kendi Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda Konya Anadolu Selçukspor'u ağırlayan yeşil beyazlı ekip, bu maçla birlikte büyük bir problemi de geride bırakmış oldu. Binlerce Kırklarelispor taraftarının tek yürek olarak izlediği karşılaşmanın ardından, yeşil beyazlı ekibin saha problemi ortadan kalkmış oldu. Bununla birlikte yönetimin çabaları ve uzun bir bekleyişin ardından sonuçlandırılan ve içerisinde antrenman sahaları ile tesisler yapılan büyük arazi, ikinci yarıda takımı ağırlamaya başlayacak. Tüm bunlarla birlikte rakiplerine daha fazla korku yaşatan temsilcimiz, sezonun ikinci yarısını heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyor. Diğer taraftan konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, takımın ikinci yarı hedefleriyle ilgili olarak gazetemiz muhabirlerine şu açıklamalarda bulundu; "Ligde ne noktada olursak olalım, hangi başarılara erişirsek erişelim, bizim için lig her zaman yeni başlıyor olacak. Hiçbir zaman rehavete kapılmadan, ligi tamamlamadan rahat bir nefes alamayız. Bu yüzden terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz."
"Kamp süreci
devam ediyor"
"Takımımız 02 Ocak 2015 tarihinde Antalya/Belek'te ikinci etap çalışmalarını gerçekleştirmek üzere kampa girdi. Bu bağlamda oynayacağı hazırlık maçları vardı fakat Maltepespor maçı aşırı yağışlar sebebiyle iptal edildi. Kamp süresi boyunca en az iki hazırlık maçı oynayacağız. Burada göstereceğimiz performanslara gore de takımımızın eksiklerini gidermeye çalışacağız."
"Emeklerimizin
karşılığını alacağız"
"Geride bıraktığımız sezonlarda, binbir türlü sıkıntı yaşadık. Tüm bunlarla mücadele ederken, takımımızı güçlendirmeye yönelik çalışmalarımız çok kısıtlı kalıyordu. İmkansızlıklar, borçlar ile mücadele ederken, bir üst lig bizim için tam anlamıyla hayal gibi gözüküyordu. Bu sezon bu sıkıntılarımızın hiçbiri yok. Takımımızın gücü gayet yüksek ve çok iyi durumdayız. Stadyumumuz, tesislerimiz tamamlandı. Artık yolumuz daha aydınlık ve hedeflerimize olan mesafemiz çok daha kısa. İşte bu bilinçle mücadele ediyoruz. Eğer Kırklarelisporumuz bir üst lige yükselecekse, o sezon, bu sezon olsun."
"Standartların çok
üzerinde isimler olacak"
"Takımımızın gücü ve uyumu en üst seviyede. Bu bağlamda transfer sezonunda, takımımıza uyum sağlayacak, standart güçlerde olan bir futbolcu istemiyoruz. Biz, takımımızın gücünün çok üzerinde olan, ihtiyaç duyulduğu anda maçın kaderini değiştirebilecek, kendi başına aldığı kararlarda, takıma galibiyetler getirebilecek isimler arıyoruz. Çünkü devre arası transfer döneminde takımımıza sadece iki transfer yapacağız. Dolayısıyla en iyisi, en güçlüsü olması gerekiyor."
"Takımımıza gelmek
isteyen onlarca isim var"
"Kulübün başına geçtiğimiz ilk yıllarda, takımımıza yeni bir isim kazandırabilmek, transfer yapabilmek adına var gücümüzle çalışıyorduk. Kimse takımımıza gelmeye, bizimle mücadele etmeye, formamızı giymeye razı olmuyordu. Çünkü imkanlarımız çok kısıtlı, takımımız çok kötü noktadaydı. 2015-2016 sezonunun ilk yarısını tamamladığımız günden itibaren, sadece takımımıza uygun, güçlü ve lige damga vurmuş onlarca isim, takımımızın formasını giyebilmek adına bizimle görüşmeler yaptı. Bu da geldiğimiz noktayı, gücü ve kaliteyi gözler önüne seriyor. Bu hedef doğrultusunda daha da iyi yerlere gelebilmek ve gücümüzü daha da artırabilmek adına çok daha fazla çalışacağız. İnşallah hedeflerimizin hepsine tek tek ulaşacağız."
"Bitirici adam arıyoruz"
"Gerek Sportif Danışmanımız Devrim Çetin, gerekse teknik heyetimizin araştırmaları doğrultusunda, gündeme getirilen isimlerin hepsini araştırıyoruz. Bize bir santrafor ve bir kanat oyuncusu gerekiyor. Dolayısıyla ince eleyip sık dokuyoruz. Transfer dönemi ilk beş hafta boyunca devam edeceği için de rahat davranıyoruz."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol