Spor Engel Tanımaz, Kırklareli Masterler ve Veteranlar Spor Kulübü Derneği Makedonya’ya gidiyor

Başarılarının ardı arkası kesilmeyen Spor Engel Tanımaz Kırklareli Masterler Ve Veteranlar Spor Kulübü Derneği Antalya’da düzenlenen Türkiye şampiyonası turnuvasında 1. lik kupasını ilimize kazandırarak isimlerini tüm Türkiye’ye duyurmuşlardı. Bu büyük başarının ardından çalışmalarına ara vermeden devam eden Spor Engel    Tanımaz Kırklareli Masterler Ve Veteranlar Spor Kulübü Derneği Makedonya Üsküp’te gerçekleşecek olan Rumeli Turnuvasına da davet edildi. Rumeli-Üsküp Master Futbol Turnuvasına davet edilen Spor Engel Tanımaz Kırklareli Masterler Ve Veteranlar Spor Kulübü Derneği’ne gelen davetiyede şöyle yazıyordu; “12-17 Eylül 2017 tarihleri arasında Makedonya’nın Başkenti Üsküp’te gerçekleşecek olan “Rumeli-Üsküp Master Futbol Turnuvası” düzenlenecektir. Bu turnuvaya Kırklareli Masterler Ve Veteranlar Spor Kulübü Derneği olarak katılmanız bizi onurlandıracaktır.”

Futbolun yanı sıra geçtiğimiz günlerde ilimizde gerçekleştirilen taekwando turnuvasının da düzenleyicisi olan Spor Engel Tanımaz Kırklareli Masterler Ve Veteranlar Spor Kulübü Derneği sporun her alanında etkili olduklarını göstermiş oldular. Birçok spor severi bir araya getiren ve kalabalık bir şekilde gerçekleşen taekwando turnuvası ilimizde 7 sene sonra ilk defa düzenlendi.
Spor Engel Tanımaz Kırklareli Masterler Ve Veteranlar Spor Kulübü Derneği Başkanı Hikmet Yıldırım gazetemize yapmış olduğu açıklamada şunları konuştu; “ 2015 yılı Eylül ayında arkadaşlar Masterler Ve Veteranlar Spor Kulübü Derneği kurmak istediklerini söylediler, bana da kulüp başkanlığı teklif ettiler. Kulüp başkanı olarak geçen sene ramazan ayında bir iftar programı gerçekleştirerek tanışma kaynaşma maksadıyla iftar yemeğinde bir araya geldik orada samimi duygular ile futbolcular futbol kabiliyetlerinden, yöneticiler yönetici kabiliyetlerinden bahsettiler, neler yapabilirizler konuşuldu. Bu doğrultuda kulüp kuruldu. TÜMSO bünyesinde kurulan ligde ilimiz Spor Engel Tanımaz Kırklareli Masterler Ve Veteranlar Futbol Kulübü Derneği 3. oldu. Daha sonra Antalya da düzenlenen Türkiye şampiyonasında da 1. olarak kupayı ilimize getirdiler ve tüm futbolcularımız gurur verici bir şekilde madalyalarını aldılar. Onun ardından 1 Temmuz 2017 tarihinde 7 yıldır ilimizde yapılmayan taekwando turnuvası düzenleyebilirmiyiz diye teklifler aldık bizde bunu kulübümüz ile değerlendirdik ve yapabileceğimize kanaat verdik ve yine TÜMSO bünyesinde Kırklareli Kapalı Spor Salonu’nda toplam gerçekleşen hali ile 7 ilden gelen 21 kulüp ve 320 sporcu kardeşimiz ile gerçekleştirmiş olduk. Mükemmel bir organizasyon ortaya çıktı ve bununla ilgili de taekwando federasyonundan bize ve TÜMSO’ya teklifler gelmeye başladı. Futbol alanında da Türkiye 1. si olmamız hasebi ile Rumeli-Üsküp Master Futbol Turnuvası adı altında Makedonya’da düzenlenecek olan programa takımımız davet edildi. Bununla ilgili davet mektubunu okuduk onayladık ve turnuvaya katılacak olan arkadaşlarımızın da ismini verdik. 13-17 Eylül tarihlerinde Makedonya Üsküp’te yapılacak olan turnuvaya kulübümüz Spor Engel Tanımaz Kırklareli Masterler Ve Veteranlar Spor Kulübü Derneği olarak katılım sağlayacağız. Bununla ilgili diyeceklerim bu kadar, ileri de her şey tam netleştikten sonra tekrardan bir bilgi vereceğiz. ”
Spor Engel Tanımaz Kırklareli Master Ve Veteranlar Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Mesut Gövce de yaptığı açıklamalarda buralara değindi; “ TÜMSO bünyesinde gerçekleştirilen 40 yaş ve üstü futbol turnuvası liginde 3. olduk. Bu doğrultuda Antalya’da düzenlenen Türkiye şampiyonasına katıldık ve orada TÜMSO’nun şampiyonu yani Türkiye 1. olduk. Tabii ki böyle olaylar bizler için çok gurur verici çünkü adımızı tüm Türkiye’ye duyurmayı başardık. Daha sonrasında çalışmalarımıza aynı şekilde devam ettik, umuyoruzki ileride daha da güzel başarılara imza atacağız. Bu süreç böyle ilerledi ve az önce kulüp başkanımızın da söylediği gibi bir taekwando turnuvası düzenledik. Bu turnuva Kırklareli için önemli bir yere sahiptir çünkü 7 senedir yapılmayan bir turnuvayı biz ilimizde gerçekleştirdik. 7 tane illimizden çok sayıda sporcular ilimize geldi ve burada turnuvaya katıldılar. Herkesin olumlu baktığı bir başarıya imza attığımızı düşünüyorum, turnuvadan sonra aldığımız mesajlar ve tebrikler bizleri onurlandırdı ve gururlandırdı, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Şuanda da Makedonya’dan Rumeli-Üsküp Turnuvası adı altında bir davet aldık. Makedonya’nın yanı sıra birçok şehir ve birçok ülkeden 40 yaş üzeri futbol takımları gelecek ve Makedonya’nın Başkenti Üsküp’te 4 günlük bir futbol turnuvası olacak. Şimdilik çalışmalarımız ona yönelik. Hedefimiz her zaman olduğu gibi yine şampiyonluk olacak, inşallah oradan güzel bir kupa ile Türkiye’ye döneriz. “ dedi. Konuşmasını noktalarken “ Tek amacımız her turnuvada şampiyon olmak “ diyen Kulüp başkan yardımcısı Mesut Gövce güzel bir program olacağı düşüncesinde olduğunu belirtti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol