Sözünü tuttu Bronz Madalya ile Kırklareli’ne döndü

03-04 Aralık 2022 tarihlerinde Arnavutluk'un Durress kentinde gerçekleşen Balkan Taekwondo Şampiyonası’nda Milli Takıma Kırklareli Gençlik Spor Kulübünden dahil olan Azra Yağmur Demir, +68 kg Genç Bayanlar kategorisinde 3’ncü olarak bronz madalya kazandı. Demir, dün akşam saatlerinde madalyası ile Kırklareli’ne geldi. Demir için Kırklareli Valiliği önünde karşılama töreni düzenlendi. 

Arnavutluk'un Durress kentinde gerçekleştirilen Balkan Taekwondo Şampiyonasında +68 Kg. Genç Bayanlar kategorisinde Avrupa Balkan 3’ncüsü olan Kırklareli Gençlik Spor Kulübü ve Milli Takım Sporcusu Azra Yağmur Demir, kazandığı bronz madalya ile hem ülkemizin hem de Kırklarelilerin göğsünü kabarttı. Kırklareli’ne yaşattığı gurur dolayısıyla Demir, 5 Aralık 2022 Pazartesi akşamı Kırklareli Valiliği önünde düzenlenen tören ile karşılandı. Genç Sporcuyu Kırklareli Valisi Birol Ekici ve Kırklareli Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Gökhan Yeşil karşılayarak başarısı için hem tebrik hem de teşekkür etti. 
Kırklareli’nde 9 yıl önce tekvandoya başlayan 17 yaşındaki Azra Yağmur Demir, Balkan Şampiyonasına ilk kez katıldı. Milli Takıma dahil olan sporcu şampiyonaya hazırlıkları sırasında madalya hedeflediğini de açıklamıştı. Demir, aldığı 3’ncülük ile bu hedefine de ulaşmış oldu. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol