Soykan vatandaşlarla bir araya geldi

Millet İttifakı’nın Kırklareli Belediye Başkanı Adayı Mehmet Tuna Soykan, seçim çalışmalarını sürdürüyor. CHP’nin Çarşamba günleri gerçekleştirdiği haftalık toplantı sonrası esnafla buluşmak üzere Çarşamba pazarına geçen Belediye Başkan Adayı Tuna Soykan, vatandaşlarla sohbet etti, seçimlere ilişkin görüşlerini sordu. Esnafın dertlerini iyi bildiklerini bu yönde esnafa gelir getirici projeler için yola çıktıklarını belirten Soykan’a partililerin yanı sıra İYİ Parti İl Yönetimi de eşlik etti. 

Haftalık olağan Çarşamba toplantısında partililerle bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan, buradan Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na gitti ve partilileri, ittifak ortağı İYİ Partililer ile birlikte anıt önünde saygı duruşunda bulundu.
Soykan esnafa hayırlı işler diledi
Saygı duruşunda bulunulmasının sonrasında Soykan, beraberindeki Belediye Meclis adayları ile birlikte pazarı gezerek vatandaşlarla ve pazarcı esnafı ile sohbet etti. İşlerindeki sıkıntıları ve çözüm önerileri üzerinde esnaflarla fikir alışverişinde bulundu. Pazarda yaptığı gezide vatandaşlara vaatlerinden de bahseden Soykan, sonrasında gezisine İstasyon Caddesi’nde devam etti. İstasyon caddesinde de vatandaşlarla sohbet eden ayrıca esnaflara hayırlı işler diledi. Sonrasında belediye meclis adaylarıyla İstasyon Cddeinde bulunan bir parka oturan Soykan, burada adaylarla istişarelerde bulundu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol