Soykan seçim çalışmalarını sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan, seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret etti. Yolda vatandaşlarla da sohbet eden Soykan, seçildiği takdirde yapacağı projeleri anlattı.

Mahalli İdareler Seçimlerine sayılı günler kala Belediye Başkan Adayları da çalışmalarını son hız sürdürüyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
“Cumhuriyet Halk Partisi bayrağımızı Kırklareli kalesinde dalgalandıracağız”
Tuna Soykan, 31 Mart sonrası yeniden Kırklareli'nde CHP bayrağının dalgalanacağını söylerken, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kırklareli'nde çok güçlü bir parti olduğunu belirtti. Yeniden CHP Bayrağını Kırklareli’nde dalgalandıracaklarını ifade eden Soykan, “31 Mart'ta Kırklareli’mizde bir seçim yapacağız. İnşallah yeniden Kırklareli’mizde uzun yıllardır dalgalanan Cumhuriyet Halk Partisi bayrağımızı Kırklareli kalesinde dalgalandıracağız” dedi.
“Kırklareli’mize hazırladığımız birçok projemiz var”
İYİ Parti ile yapılan ittifakın da altını çizen Soykan, “Onlarla birlikte daha güçlü hale geldik. Kırklareli’mize hazırladığımız birçok projemiz var. Bunları gezdiğim yerlerde, kahvelerde anlatıyorum ve anlatmaya devam edeceğim. Bizim önemli meselemiz memleket meselemizdir. Türkiye çapında CHP'li belediyelere verilecek oy, son zamanlarda mutfaktaki yangınlara bir nebze su sıkmak demektir, hayat pahalılığına dur demektir. Bizden esirgenen insan gibi yaşama hakkına dur demektir. Atatürk'e en çok sahip çıkan il olan Kırklareli, iktidara bir cevap vermeye hazır. Onlara bir sarı kart göstereceğiz, iktidardakilere kendinize gelin diyeceğiz, bu insanların emeklerini çalıyorsunuz diyeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol