Soykan kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Belediye Başkanı Adayı Mehmet Tuna Soykan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında sahaya inip ziyaretler gerçekleştiriyor. Kahvehaneleri gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Soykan, hem oy istiyor, hem de vatandaşların isteklerini dinliyor.

CHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan, Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ve teşkilat üyeleriyle birlikte saha çalışmalarını düzenliyor.
Geçtiğimiz akşam beraberinde kalabalık bir heyetle Akalar Mahallesi kahvehanelerini gezen Soykan, seçmenlerle sohbet etme imkanı buluyor ve seçim çalışmalarını yürütüyor. Soykan’a eşlik edenlerin arasında Milletvekili Vecdi Gündoğdu, İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık ve Merkez İlçe Başkanı Gürcan Saatçı da bulunuyor.
Bu kapsamda Soykan ve heyet birlikte 31 Mart tarihindeki seçimlerde neden CHP’ye oy vermeleri gerektiği konusunda vatandaşlara aktarımlarda bulunuyor. Soykan ayrıca seçim vaatlerini anlatarak fikir alıyor ve vatandaşların isteklerini dinliyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol