Sosyal Çalışma Programına başvurular başlıyor

İŞKUR İl Müdürü Aytaç Babalıoğullu bu yıl ilk defa uygulanacak olan Sosyal Çalışma Programı başvurularının bugün itibariyle başladığını duyurdu. Üniversite öğrencilerine yönelik programın başvuruları 25-28.06 2019 tarihleri arasında 4 gün süre ile www.iskur.gov.tr adresi üzerinden online kullanıcı girişi yapılarak alınacak…

Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Aytaç BABALIOĞULLU, üniversite öğrencilerine yönelik olarak bu yıl ilk defa uygulanacak olan Sosyal Çalışma Programı başvurularının 25-28.06 2019 tarihleri arasında 4 gün süre ile www.iskur.gov.tr adresi üzerinden online kullanıcı girişi yapılarak alınacağını belirtti.
Programların düzenleneceği kurumlar ile başlangıç ve bitiş tarihleri, program kapsamında yaptırılması planlanan işler ve kontenjan bilgileri başvuru ekranında görülebilecek.
Açıköğretim, yüksek lisans ve doktora öğrencileri hariç olmak üzere 18 yaşını tamamlamış üniversite öğrencilerinin doğanın korunması, kültürel mirasın restorasyonu, korunması ve tanıtılması, kütüphanelerin bakımı ve düzeni, kamu kurumlarının kültürel ve sosyal hizmetlerinin desteklenmesi alanlarında çalışma yapacaklar. Dersleri devam eden, zorunlu staj yapan ve yaz okulundan ders alan öğrenciler ise programa katılamayacaklar.
Ayrıca, Babalıoğullu programlara ilişkin temel bilgilere https://www.iskur.gov.tr/is-arayan/kurs-ve-programlar/sosyal-calisma-programi/ linkinden ulaşılabileceğini katılımcıların ise 5 Temmuz 2019 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilecek merkezi kura yöntemi sonucunda belirleneceğini belirtti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol