Sorunlara çözüm aramak için buluştular

Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülnur Eti İçli öncülüğünde bir araya gelen engelli öğrenciler ile üniversitenin akademik ve idari personeli görüş alışverişinde bulunarak sorunlara çözüm arayışı içerisine girdiler.

Kırklareli Üniversitesi gerçekleştirdiği toplantı ile geçtiğimiz günlerde engelli öğrencilerle bir araya geldi. Engelli öğrencilerin sorunlarının ele alındığı etkinlikte Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülnur Eti İçli ve öğrenciler görüş alışverişinde bulundular.
Kırklareli Üniversitesi Kayalı Yerleşkesi Personel Yemekhanesinde 04 Nisan 2017 Salı günü yapılan toplantıya; Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Ertuğrul Ceylan, Psikolog Çağrı Yalçın Çınar, akademik ve idari birimlerimizdeki engelli öğrenci temsilcileri ile engelli öğrenciler katıldı.
Yöneticilerin ve engelli öğrencilerin tanıştığı yemekli toplantıda öğrencilerin engel durumları, eğitim-öğretimde yaşadıkları sorunlar, bir engelli olarak nasıl hizmet bekledikleri ve üniversite olarak yapabilecekler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
"4857 Sayılı İş Kanunu" mevzuat eğitimi gerçekleştirildi
Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından “4857 Sayılı İş Kanunu” ve kanunda yapılan değişiklikler çerçevesinde mevzuat eğitimi düzenlendi.
Mevzua Eğitimi Toplantısına; İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personelleri katıldılar. (Kırklareli Üniversitesi)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol