Son Covid 19 hastası da taburcu oldu

Yaklaşık 3 yıldır boğuştuğumuz covid 19 pandemisi son günlerin en sakin dönemini yaşıyor. Hayat eve sığar uygulamasındaki yoğunluk haritası adeta hastalığın ilk görüldüğü günlerdeki kadar sakin bir Kırklareli tablosunu bizlere sunuyor. Kademeli normalleşmenin ardından kısıtlamaların büyük çoğunluğunun kalktığı şu günlerde ise sokaklarda tedbir olarak alınan bir önlem kalmadı. Yalnızca toplu taşıma araçlarında ve sağlık kuruluşlarında zorunlu olarak maske şartı devam ediyor. Bu zorunlulukta vaka sayısı 1000’in altına düştüğünde son bulacak. Durum böyle iken vakaların azalması ile birlikte Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde dün itibariyle covid 19’a bağlı nedenlerle yatan hasta kalmadı. Hastane son covid 19 hastasını da taburcu etti. Böyle yoğun bakım servisi uzun bir zamandan sonra sessizliğe gömüldü. 

Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesindeki Covid -19 nedeniyle yatan son yoğun bakım hastası da taburcu oldu. Hastane yönetimi son covid 19 hastasını da taburcu etmenin mutluluğu yaşıyor. Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden yapılan açıklamada dün itibariyle hastanede covid’e bağlı yoğun bakım hastasının bulunmadığını bildirdi.
Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin sosyal medya hesabından; “3 yıllık süreçte hastane olarak pandeminin başından itibaren çalışan, emek veren, kendi yakınlarından farklı görmeyip hizmet eden, hastalarla birlikte hastalanan, kendi ailesinden uzak kalıp hastalarına bakarak sürecin tüm sürecin başarıyla tamamlanmasını sağlayan tüm personellerimizi hastanemiz Başhekimi Uzm.Dr. Çağdaş Derdiyok, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özlem Arıkök ve hastane yönetimi adına yoğun bakımda çalışan tüm ekipleri tebrik edip teşekkürlerini ilettiler” paylaşımı yapıldı. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol