“Siz Evde Kalın Biz Size Gelelim”

Covid-19 salgın sürecinde ilimizde muhtarlar da çok ciddi çaba ve özveri ile görevlerini yerine getiriyorlar. Özellikle karantinadaki vatandaşlara ve kronik hastalara evlerinde pek çok hizmet sağlıyorlar. Bu muhtarlardan birisi de Doğu Mahallesi Muhtarı Arzu Yıldırım. Muhtar Yıldırım, gazetemize tam kapanma ve genel olarak pandemi sürecindeki çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Merkez ilçeye bağlı Doğu Mahallesi Muhtarı Arzu Yıldırım, gazetemize tam kapanma ve pandemi sürecinde gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.
“7 gün 24 saat
hizmet
etmekteyiz”
Yıldırım pandemi süresince Vefa Sosyal Destek Koordinasyon Merkezi ile ortaklaşa çalışmalar yaptıklarını kaydederek; “Malum tüm dünyada olduğu gibi bizim ülkemizde de zor bir süreç pandemi süreci. Bu süreç başladığından beri muhtar arkadaşlarımla beraber sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kırklareli Valiliği Vefa Sosyal Destek Koordinasyon Merkezi ile işbirliği içerisinde hareket etmekteyiz. Bizim muhtarlıklarımızla ortak çalışmak adına görevli arkadaşlar yolladılar. Biz de bu arkadaşlarımızla beraber 7 gün 24 saat hizmet etmekteyiz” dedi.
“Sevdiklerimize
sarılabilmek için
lütfen aşınızı olun”
Vatandaşları evde kalmaya,kişisel hijyene özen göstermeye, sosyal mesafeye ve aşı olmaya davet eden Yıldırım; “Karantina sürecinde olan vatandaşlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Arkadaşlarımız da her gün düzenli olarak uğruyorlar karantinadaki hastalarımıza. Sağlık durumlarının nasıl olduğunu, bir ihtiyaçları olup olmadığını, sağlıklı bir izolasyon geçirip geçirmediklerine bakıyorlar. Çöplerini atıyorlar, alışverişlerini yapıyorlar, saat kaç olursa olsun ilaç taleplerini karşılıyorlar.Tabiki 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza da hizmet veriyoruz. Mahalle sakinlerimize pandemi sürecinde uyarılarda da bulunuyoruz. Evde kalın, hijyeninize özen gösterin, sosyal mesafenizi koruyun; siz evde kalın biz size gelelim diyoruz. Sevdiklerimize sarılabilmek için lütfen aşınızı olun” şeklinde konuştu. (D.Atkoşan)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol