“Siyaset yapmak için değil kalkınma, gelişim, gelecek için hazırız”

Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, pazar günü Rektörlük Kültür Merkezi’nde yapılan aday tanıtım toplantısında Kırklareli Belediye Başkanlığı için kimsenin hazır olmadığı kadar hazır olduklarını söyledi. Bulut, “ Kırklarelimiz için uzman ekibimizle, meclis üyesi adaylarımızla ve projelerimizle hizmet için hazırız.” dedi.

Rektörlük Kültür Merkezi’nde yapılan programa tüm ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtıldıktan sonra çıkan Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, çok büyük bir sevgi gösterisi ile karşılandı.
Bulut, aday tanıtım toplantısında seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı. Siyaset yapmak için değil kalkınma, gelişim, gelecek için hazır olduklarını vurgulayan Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, “2014 seçimlerinde de Kırklarelimiz için en iyi hazırlanan ekip bizdik. O dönemde Kırklareli için o kadar doğru proje fikirleri ortaya koyduk ki, gururla söylüyorum, bunların mevcut belediye başkanı ve yönetimi tarafından hayata geçirilmeye çalışıldığını görüyoruz Yani, biz Kırklareli için hizmet etmeye seçimi kazanmadan çok önce, zaten üreterek, iyi niyetle, samimiyetle başladık. Bugün aklımızda çok daha fazla proje var, elimizde çok daha fazla kaynak ve içimizde çok daha fazla enerji var. Tekrar tekrar söylüyorum, en iyisinden daha azına razı olmayacağız. Şahsıma, ekibime, Kırklarelimize, ülkemize yakışan da budur. Önümüzde durmak isteyen hiçbir engelin, bu güç ve inanç karşısında şansı yok. Toprağımız, havamız, suyumuz için varız. Pırıl pırıl, tertemiz bir Kırklareli için hazırız. Gençlerimiz, çocuklarımız için varız. Aydın yarınlar yetiştirmek için hazırız. Büyüklerimiz, yaşlılarımız için varız. Daha rahat bir şehir yaşamı sunmak için hazırız. Kadınlarımız için varız. Modern bir sosyal yaşam ve çalışma hayatı için hazırız. Engelli vatandaşlarımız için varız. Engelsiz bir hayat için hazırız. Çiftçimiz, esnafımız, ticaret insanlarımız için varız. Bölgenin lider ekonomisi olmak için hazırız. Kalkınma için, gelişim için gelecek için hazırız. Siyaset yapmak için değil söylediklerimizi yapmak için hazırız. “ dedi.
“Modern bir Kırklareli için hizmete hazırız”
Kırklareli’yi her anlamda modern bir şehir yapacaklarını söyleyen Derya Bulut, “ Altyapı ve üstyapı alanlarında kusursuz, vatandaşlarımız için sağlıktan eğitime her türlü fırsatı bulunduran, sosyal hayatıyla canlı, üniversite öğrencilerimize ve tüm vatandaşlarımıza hak ettikleri hizmeti sunabilen, eğitim kalitesiyle ön plana çıkan, yerel değerleriyle büyüyen ve turizmiyle gelişmiş, ekonomisiyle öncü modern bir Kırklareli için hizmete hazırız. Kırklarelimiz için uzman ekibimizle, meclis üyesi adaylarımızla ve projelerimizle hizmet için hazırız. “ ifadelerini kullandı. Geçmiş tecrübelerinden çok şey öğrendiğini ve bu tecrübelerini Kırklareli için kullanacağını ifade eden Derya Bulut, “Bugünlerde yola ilk başladığımız 2013'ü de sık sık hatırladım. İnsan geçmişinden gerçekten çok şey öğreniyor. Hala aynı hedefe varan aynı yolda olsak da önümüz hiç bu kadar açık olmamıştı. İyi ki o günleri yaşamışım diyorum. İyi ki bu sevda içimize çok daha önce düşmüş. İyi ki denemişiz. Baktığımız yerden daha iyi yapabileceğimiz her şeyi bu sayede görmüş olduk. Başardıklarımızın gururunu yaşamanın yanı sıra kendimizin en acımasız muhalefeti olduk. Bu bizi çok daha güçlü kılıyor. Liderlerimize danıştık, ailelerimizle konuştuk, hemşehrilerimizle bir araya geldik. Bizim öğrendiklerimiz birkaç aylık seçim çalışmasının sonucu değil, yılların emeğidir. Artık o günleri geride bırakıp, sadece bizi bekleyen günlere de kilitlenmiş durumdayız. İşte bu yüzden hiç kimsenin olamayacağı kadar hazırız. “ şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol