Siyaset Akademisinin 5. dersi gerçekleştirildi

2 Nisan Pazartesi günü saat 19.00’da Kırklareli İl Özel İdaresi Ca-zibe Merkezi’nde başlayan Siyaset Akademisi’nin beşinci dersi Bilgi Güvenliği Uzmanı Yaşar Kaya ve Tarkan Zengin katılımı ile gerçekleşti-rildi. Derse AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Kırklareli İl Başkanı da katılım gösterdi. Bilgi Güvenliği Uzmanı Yaşar Kaya, Sosyal Medya Kullanımı konulu bir ders gerçekleştirdi. Kaya’nın ardından Tarkan Zengin tarafından Protokol konulu ders işlendi.
“Derslerimiz gayet güzel ve yararlı şekilde geçiyor”
Siyaset Akademisi hakkında açıklamalarda bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Alper Çiler, “Siyaset Akademisi’nin beşinci dersini geride bıraktık. Derslerimiz gayet güzel ve yararlı şekilde geçiyor. Derslere katılım gösteren öğrenciler, Siyaset Akademisi’nin Kırklareli’nde olmasından çok memnun. Bundan sonraki yıllarda da olmasının Kırklareli için çok yararlı olacağını düşünü-yorlar” şeklinde konuştu.
Siyaset Akademisi’nin amacı
Siyaset Akademisi’nin ile Türk siyasetine yeni bir bakış açısı getirdiğini ifade eden Çiler, “Partimiz kurulduğu günden itibaren bir okul misyonu yürütmüştür. Yetiştirdiği siyasetçiler, siyasete yaklaşımı ve siyaset yaparken bilimselliğe verdiği önemle Türk siyasetine yeni bir soluk getirmiştir.
Bir eğitim kurumu gibi çalışan AK Parti’nin bu alandaki en büyük faaliyetlerinden birisi Siyaset Akademisi’dir.
Geniş kapsamlı faaliyetlerimizden biri olan Siyaset Akademisi, seçmenlerin partimizle bağını kuvvetlendirmek, siyasete yönelik toplumsal ilgiyi artırmak, katılımcıların tarih, siyasal tarih, ekonomi, dış politika vb. alanlarda uzmanlar tarafından bilgilendirildiği, Türkiye geneline teşkilatlarımız aracılığı ile yaygınlaştırdığımız eğitim faaliyetimizdir” dedi.
“Önümüzde ki
yıllarda da bütün
vatandaşlarımızı bekliyoruz”
Çiler, “Dünyada eşi olmayan örnek bir eğitim çalışması, bilinçlendirme, siyasetin içinde olan bizlerin, sizlerin siyasi parti farkı gözetmeksizin bütün vatandaşlarımızın faydalanması için açılan bir kapı olan Siyaset Akademisi’ne önümüzde ki yıllarda da bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol