Siyaset Akademisi devam ediyor

AK Parti AR-GE Başkanlığı’nca düzenlenen 18. Dönem Siyaset Akademisi “1919'dan 2019'a milletin emrinde”  sloganı ile devam ediyor, ilimizde 111 öğrenciye eğitim vermeyi sürdürüyor.10 Mart 2018 tarihinde başlayan akademi 9 Nisan Pazartesi gerçekleştirilen ders ile devam etti. Araştırmacı Yazar Fatih Akbaba ve Prof. Dr. Ömer Özyılmaz’ın konuk olduğu ders yine yoğun katılım ile yapıldı.

9 Nisan Pazartesi saat 19.00’da Kırklareli İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi’nde gerçekleşen Siyaset Akademisi altıncı dersinde yine birbirinden önemli konukları ağırladı. Araştırmacı Yazar Fatih Akbaba ve Prof. Dr. Ömer Özyılmaz tarafından verilen dersler ile akademi öğrencileri yine çok bilgilendirici bir dersi geride bıraktı. Altıncı derse katılanlar arasında; AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovakaya yer aldı.
“Şahsım ve teşkilâtım adına teşekkür ediyorum”
Dersler hakkında konuşan Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler; “Bu Akşam Siyaset Akademisi dersimizde Araştırmacı Yazar Fatih Akbaba ve Prof. Dr. Ömer Özyılmaz sunumlarını gerçekleştirdiler. Gerçekten çok güzel ve bilgilendirici bir ders oldu. Şahsım ve teşkilâtım adına teşekkür ediyorum” dedi.
Fatih Akbaba Kimdir?
Kahramanmaraş’ta dünyaya geldi. İlk, Orta ve Lise eğitimini KahramanMaraş’ta, Üniversiteyi Ankara’da Gazi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi’nde tamamladı. Aynı üniversitede Master eğitimini Türk Halk Edebiyatı Bilim dalında yaptı. Doktora ders dönemini yine aynı bilim dalında aynı üniversitede bitirdi. Başbakanlık, Tarım Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Dünya Sağlık Örgütü (WHO) Gazi Üniversitesi’nde görev aldı. Öğretim elemanı olarak öğrenci yetiştirmeye devam ediyor. Aynı zamanda Kişisel Gelişim ve Sosyal İletişim alanlarında ülkemizin önde gelen isimleri arasında olup Türkiye’nin gözde kurum ve kuruluşlarına seminerler vermektedir. “İletişim Dokunmaktır!” diyerek yola çıkıp gönüllere ve topluma muhabbetle dokunan Fatih Akbaba 1288’i aşkın sayıda Konferans, program ders ve seminerle çalışanlarla halkımızla birlikte oldu. Kanal A ekranlarında bir süre Günebakan programı içerisinde Küçük Dünyamız bölümüyle izleyicilerle buluştu. Başucu Denemeleri, İletişim Ailede Başlar ve Huzurlu Aile Formülleri isimli kitapları bulunmaktadır.
Ömer Özyılmaz Kimdir?
1952 Erzurum doğumludur. Erzurum Yüksek İslam Enstitüsü mezunudur. Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde master ve doktora yapmıştır. Arapça ve Fransızca biliyor. Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Eğitim Bilimleri ve İslam Eğitimi Öğretim Üyesi olarak çalıştı. Özel sektörde öğretim üyesi olarak çalıştı. 20-22’nci Dönem Erzurum Milletvekilidir. Evli ve 3 çocuk sahibidir.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol