Siyaset Akademisi devam ediyor

AK Parti AR-GE Başkanlığı’nca düzenlenen 18. Dönem Siyaset Akademisi, gerçekleştirilen üçüncü dersi ile devam etti. Kırklareli Siyaset Akademisi’nin üçüncü dersi 19 Mart Pazartesi günü İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi’nde iki oturum halinde yapıldı. İlk oturumda Prof. Dr Erdal Tanas Karagöl, Ekonomi dersi işledi. İkinci oturumunda ise Doç. Dr Hüseyin Şeyhanlıoğlu ile Siyasal Kavramlar ve İdeolojiler dersi gerçekleştirildi. 
19 Mart Pazartesi günü saat 18.00’da Kırklareli İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi’nde gerçekleşen Siyaset Akademisi üçüncü dersine Prof. Dr Erdal Tanas Karagöl ve Doç. Dr Hüseyin Şeyhanlıoğlu eğitimci olarak katılım gösterdi. 

Yoğun katılım ile gerçekleşen ders 2 oturum halinde yapıldı. Bu oturumların ilkinde Prof. Dr Erdal Tanas Karagöl, Ekonomi konulu dersini, ikinci oturumda ise; Doç. Dr Hüseyin Şeyhanlıoğlu ile Siyasal Kavramlar ve İdeolojiler konulu dersi işledi.
Vatandaşlarımız
çok memnun
Siyaset Akademisi hakkında konuştuğumuz Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Alper Çiler, “Siyaset Akademisi’nin üçüncü dersini geride bıraktık. Derslerimiz gayet güzel ve yararlı şekilde geçiyor. Derslere katılım gösteren öğrenciler Siyaset Akademisi’nin Kırklareli’nde olmasından çok memnun. Bundan sonraki yıllarda da olmasının Kırklareli için çok yararlı olacağını düşünüyorlar” ifadelerini kullandı.
Siyaset
Akademisi’nin amacı
AK Parti’nin Siyaset Akademisi ile Türk siyasetine yeni bir boyut getirdiğini belirten Çiler, “Partimiz kurulduğu günden itibaren bir okul misyonu yürütmüştür.
Yetiştirdiği siyasetçiler, siyasete yaklaşımı ve siyaset yaparken bilimselliğe verdiği önemle Türk siyasetine yeni bir soluk getirmiştir. Bir eğitim kurumu gibi çalışan AK Parti’nin bu alandaki en büyük faaliyetlerinden birisi Siyaset Akademisi’dir. Geniş kapsamlı faaliyetlerimizden biri olan Siyaset Akademisi, seçmenlerin Partimizle bağını kuvvetlendirmek, siyasete yönelik toplumsal ilgiyi artırmak, katılımcıların tarih, siyasal tarih, ekonomi, dış politika vb. alanlarda uzmanlar tarafından bilgilendirildiği, Türkiye geneline teşkilatlarımız aracılığı ile yaygınlaştırdığımız eğitim faaliyetimizdir” dedi.
“Bütün vatandaşlarımızın faydalanması için
açılan bir kapı”
Çiler, “Dünyada eşi olmayan örnek bir eğitim çalışması, bilinçlendirme, siyasetin içinde olan bizlerin, sizlerin siyasi parti farkı gözetmeksizin bütün vatandaşlarımızın faydalanması için açılan bir kapı olan Siyaset Akademisi’ne önümüzde ki yıllarda da bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol