Siyaset Akademisi bugün başlıyor

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler “Siyaset Akademisi 1919'dan 2019'a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe” programının 10 Mart Cumartesi günü (bugün) Kırklareli’nde başlayacağını bildirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkez Ar-Ge Başkanlığı’nca “Siyaset Akademisi "1919'dan 2019'a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe” eğitimi 10 Mart Cumartesi günü (bugün) Kırklareli’nde başlıyor. Eğitim programları hakkında gazetemiz muhabirlerine açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, programın 10 Mart Cumartesi günü yani bu gün saat 15.00’da başlayacağını belirtti. Düzenlenecek eğitim programına Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’ün katılacağını belirten Çiler, “Bugün ilk olarak Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Vedat Demiröz saat 14.30’da parti binamıza ziyarette bulunacak ardından saat 15.00’da Kırklareli Siyaset Akademisi ilk dersi Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz katı-
lımıyla yapılacak. Özel İdare Cazibe Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek olan ilk ders ve toplamda 8 hafta sürecek olan derslere TBMM başkan vekilleri, bakan, bakan yardımcıları, belediye başkanları, ünlü simalar ve akademisyenler katılım sağlayacaklar. Siyaset Akademisi Eğitim Programı’nın bu vesile ile hayır getirmesini diliyorum. Tüm katılımcılara da sertifika programı boyunca derslerinde başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol