Siyaset Akademisi başlıyor

“Siyaset Akademisi 1919'dan 2019'a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe” programı 10 Mart Cumartesi günü Kırklareli’nde başlıyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkez Ar-Ge Başkanlığı’nca “Siyaset Akademisi "1919'dan 2019'a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe” eğitimi 10 Mart Cumartesi günü Kırklareli’nde başlıyor. Eğitim programları hakkında gazetemiz muhabirlerine açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, programın 10 Mart Cumartesi günü saat 15.00’da başlayacağını belirtti. Düzenlenecek eğitim programına Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’ün katılacağını belirten Çiler, “10 Mart 2018 Cumartesi saat 15.00’da Kırklareli Siyaset


Akademisi ilk dersine Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz katılım sağlayacak.
Özel İdare Cazibe Merkezi Toplantı Salonu’nda yapılacak olan ilk ders ve toplamda 8 hafta sürecek olan derslere TBMM başkan vekilleri, bakan, bakan yardımcıları, belediye başkanları, ünlü simalar ve akademisyenler katılım sağlayacaklar.
Siyaset Akademisi Eğitim Programı’nın bu vesile ile hayır getirmesini diliyorum. Tüm katılımcılara da sertifika programı boyunca derslerinde başarılar diliyorum” dedi.



Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. 68 yaşımdayım hayatımda bu kadar rotasız bir siyaset görmedim. neye inanıyorsunuz ki ne anlatacaksınız? fantezi siyasetle gün mü geçer?